Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011


Οι Κροάτες πληρώνουν τον ανθελληνισμό τους...!
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Ελλάδας-Κροατίας στο κατάμεστο στάδιο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012.
Ομάδα 100 ατόμων, έπιασε στον ύπνο την ΕΛΑΣ και χτύπησε μέσα στο γήπεδο τους Κροάτες, πετώντας μάλιστα και βόμβα μολότοφ στην κερκίδα τους. Ακολούθησε ανταλλαγή φωτοβολίδων, ενώ οι Κροάτες έκαναν ζημιές στο σημείο του γηπέδου όπου ήταν συγκεντρωμένοι. Οι τελευταίοι, είχαν νωρίτερα προκαλέσει άσχημα τους πάντες, δημιουργώντας σοβαρά επεισόδια στο Πασαλιμάνι και κάνοντας ζημιές σε καφετέριες, συμπλεκόμενοι με Έλληνες θαμώνες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Κροάτες φίλαθλοι προκαλούν. Κάθε φορά που αντιμετωπίζουν ελληνικές ομάδες, σηκώνουν στις κερκίδες τους τουρκικές σημαίες, αλλά και σημαίες των Σκοπίων. Είναι άλλωστε γνωστό, ότι δεν μας συμπαθούν, ενώ τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Οι Έλληνες, όταν έγινε η διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας, τάχθηκαν ανεπιφύλακτα με τους Σέρβους, καθώς με τους τελευταίους, μας ενώνουν πολλά. Με τους Κροάτες, απολύτως τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου