Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012


KKE . Ζήτω το κόμμα μας το αστικό!!!
Που να φανταζόταν ο Πάνος Τζαβέλλας ότι ''το κόμμα το εργατικό'' θα καταντούσε έτσι...
Ένα αστικό κοινοβουλευτικό κόμμα που όταν οι πορείες του δεν καταλήγουν για πικ νικ στου Φιλοπάππου αναλαμβάνουν την περιφρούρηση της γιάφκας της πλατείας Συντάγματος από τις άγριες διαθέσεις του Ελληνικού Λαού...
Ένα κόμμα που κατ ομολογία της Παπαρήγα δεν θέλει να κυβερνήσει! Εκτός αν περιμένει η Αλέκα τους λαθρομετανάστες να γίνουν πλειοψηφία στην Ελλάδα, να αποκτήσουν ταξική συνείδηση και να ανατρέψουν το καπιταλιστικό σύστημα!! Μέχρι τώρα πάντως μια χαρά βολεύεται με τα φτηνά εργατικά χέρια που ρίχνουν τα μεροκάματα για να κερδίζουν οι καπιτάλες οδηγώντας τους Έλληνες στην ανεργία...Μέχρι και απολύσεις από τις επιχειρήσεις του ''εργατικού'' κόμματος γίνονται!!!Μέχρι και περιοδικό της αστυνομίας έφτασε να τυπώνει η επιχείρηση του ''επαναστατικού λαικού'' κόμματος! Ποιος ξέρει μπορεί στο πλαίσιο της συμφωνίας να ήταν να κάνουν τα στραβά μάτια οι αστυνομικοί στην... επικείμενη επανάσταση των συντρόφων!!!

Όπως επίσης τύπωσε και την απεργοσπαστική έκδοση TiVi Weekly του Γιαννίκου και μετά το κράξιμο  των απλήρωτων εδώ και μήνες εργαζομένων έβγαλε ανακοίνωση ότι σταμάτησε τη συνεργασία!!!
ΥΣ. Το ωραιότατο -μουσικά- τραγούδι του Πάνου Τζαβέλλα ''Μπεζεντάκος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου