Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011


Ο φόβος και ο τρόμος έχουν γίνει νεαροί αθίγγανοι στην Ήπειρο!
Συνελήφθησαν τέσσερις, που έκλεβαν ηλικιωμένους στα χωριά
Ο φόβος και ο τρόμος των ηλικιωμένων στα χωριά της Ηπείρου, έχουν γίνει νεαροί αθίγγανοι. Κυκλοφορούν σε μικρά χωριουδάκια, πωλώντας εμπορεύματα, και κατακλέβουν γέροντες. Κατορθώνουν με διάφορους τρόπους, κυρίως με το τέχνασμα ο ένας ή οι δύο να....
συζητούν μαζί τους και οι άλλοι να μπαίνουν μέσα στο σπίτι και να ψάχνουν, και τους παίρνουν τα λιγοστά χρήματα, που διαθέτουν.
Όπως λένε γέροντες, είναι εντυπωσιακή η γρηγοράδα και η πονηριά τους, αφού τους αφαιρούν τα λεφτά, χωρίς να τους καταλάβει κανείς. Τέσσερις απ' αυτούς, όμως, έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν στα Ιωάννινα τέσσερις αθίγγανοι, ηλικίας 27,19,20 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπές σε οικίες. Όπως διαπιστώθηκε, οι τέσσερις συλληφθέντες, μαζί με έναν ακόμη 35χρονο ομόφυλό τους, ο οποίος αναζητείται, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με δομημένη και διαρκή δράση, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Οι δράστες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραξαν συνολικά οκτώ κλοπές από οικίες ηλικιωμένων ατόμων στους Νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, χρησιμοποιώντας την μέθοδο της απασχόλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου