Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011


Κνίτες (νεο)Μπολσεβίκοι Στρατολογούν Μαθητές στην Κοζάνη
του Γιώργου Ευαγγελίου
Γνωστά μέλη της ΚΝΕ στο νομό Κοζάνης, με βουκολική άποψη σε ρόλο τσοπάνη πηγαίνουν τους μαθητές γυμνασίου(!) την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, την ημέρα της απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στον πεζόδρομο.
Εκεί οι ινστρούχτορες του «κόμματος του λαού» έλεγαν για την πάλη των τάξεων και για τα μαθητικά «δικαιώματα» στην Σταλινική Σοβιετική Ένωση…
Τόσο σύγχρονος και άμεσος λόγος…
Οι μαθητές ακολουθούν στο…αδιάφορο και οχλαγωγώντας  αφού η λούφα σ’ αυτές τις περιπτώσεις, αποδεικνύεται περισσότερο ενδιαφέρουσα και ευφυής σε βαθμό τέτοιο ώστε να αποτελεί την επαναστατική νοοτροπία για την περίσταση…(video)
Τη στιγμή που η κομματική προσπάθεια των κόκκινων στερείται στοιχειώδους συνειδητοποίησης της πραγματικότητας κινούμενη στα όρια της φαιδρότητας, πλέον οι μαθητές μέσα από τον πηγαίο τους αυθορμητισμό και τη στάση τους,  δίνουν τις κατάλληλες απαντήσεις. 
Η Ελληνική Μαθητική Κοινότητα πρέπει να είναι μπροστά στον αγώνα και κατά κύριο λόγο να  διεκδικεί δυναμικά,  Ελεύθερη Ελληνική Παιδεία!
Η παπαγαλία της Κνίτικης διεθνιστικής θολοκουλτούρας και η  προπαγάνδα του Περισσού και της Τυποεκδοτικής,  αφήνει παγερά αδιάφορες πλέον όλες τις ηλικίες. Με πρώτη και καλύτερη τη μαθητιώσα Νεολαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου