Τετάρτη 2 Μαΐου 2012


ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΗΛΙΚΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΠΕΖΟΥΣ,ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ
 Η ανασφάλεια κυριαρχεί στους κατοίκους της Λάρισας που διστάζουν ακόμη και να βγουν για ψώνια, εξ αιτίας της επιδρομής των συμμοριών με δεκάδες ανήλικους αλλοδαπούς που αρπάζουν πορτοφόλια με ικανότητες… «επαγγελματία»!
Ένας πολίτης έτυχε να δει τον 16χρονο Ρουμάνο που «βούτηξε» με ταχυδακτυλουργικό τρόπο το πορτοφόλι μιας 55χρονης πεζής γυναίκας, απασχολώντας την όσο χρειαζόταν, τάχα για να του δείξει ένα δρόμο! Ο περαστικός ακινητοποίησε τον πιτσιρικάς και τον παρέδωσε σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που βρήκαν στις τσέπες του το πορτοφόλι με 45 ευρώ.
Ο νεαρός «μακρυχέρης» θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.  
Το περασμένο Σάββατο είχε ασκήσει δίωξη σε έναν 13χρονο Ρουμάνο που μπήκε παριστάνοντας τον πελάτη σε ένα κατάστημα της πόλης και άρπαξε από το ταμείο 1.500 ευρώ, ενώ ένας ανήλικος συνεργός του που τον περίμενε έξω από το μαγαζί πρόλαβε να εξαφανιστεί.
Ένας ανήλικος αθίγγανος κρυβόταν πίσω από την διάρρηξη ενός σπιτιού που είχε γίνει στις 19 του περασμένου Αυγούστου στην περιοχή Δράπανο, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς! Ο 14χρονος δράστης είχε τρυπώσει στο σπίτι από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και είχε αρπάξει ένα μικρό χρηματικό ποσό, χρυσαφικά αξίας 3.500 ευρώ και ένα βιβλιάριο καταθέσεων. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου