Τρίτη 26 Ιουνίου 2012


Εκτός τόπου και χρόνου στο ΚΚΕ !
Βλέπουν παντού συνωμοσίες και εχθρούς !
Φαντασιώνονται ξερονήσια , δικτατορίες και οτι άλλη δυστυχία βάζει ο σταλινικός νους τους
Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή, ο φασίστας λαός , ο χαζός λαός (που δεν τους ψήφισε) αλλά το τιμημένο ΚΚΕ δεν φταίει ποτέ... 
Πολιτικά σκόπιμη ενέργεια με στόχο το ίδιο το ΚΚΕ χαρακτηρίζει ο Περισσός τη μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά της βουλευτού του...
κόμματος Λιάνας Κανέλλη.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης, την οποία επικαλούνται οι αστυνομικοί, έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους.
«Η μήνυση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ έχει κατ’ επέκταση ως στόχο το ΚΚΕ και έτσι θα αντιμετωπιστεί» καταλήγει η ανακοίνωση και δηλώνεται ότι η Λιάνα Κανέλλη θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Αθανάσιος Γκλαβίνας, κατέθεσε μήνυση εις βάρος της κας Κανέλλη με αφορμή χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε η βουλευτής για τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή, μετά το επεισόδιο που είχε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου