Σάββατο 28 Απριλίου 2012


ΕΚΛΕΙΣΑΝ" ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ... ΑΛΕΚΑ...!!!
ΑΝΤΕ, ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ και ΚΑΛΟΥΣ...ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ...!!!
Οι μάσκες έπεσαν…
Ο  Καμμένος βέβαια πρώτος έχει ομολογήσει ότι θα μπορούσε να συμφωνήσει σε μια κυβερνητική πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Άλλωστε έχει δηλώσει κατά λέξη ότι: 
«Υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική» των δύο κομμάτων.
Χθες, ο Τσίπρας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αποκάλυψε ότι και αυτός είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον  Καμμένο.
Και για του λόγου το αληθές, να τι είπε σε συνέντευξή του, στο tvxs.gr (25 Απριλίου) 
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται διεξοδικά στη ενότητα της Αριστεράς και στο ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας των αριστερών πολιτικών δυνάμεων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το πιο σημαντικό είναι να προκύψει ένας «σκληρός κοινοβουλευτικός πυρήνας» της Αριστεράς που θα επιδιώξει την ανατροπή του Μνημονίου ακόμη και με την... Αλέκα Παπαρήγα πρωθυπουργό...! 
Ο Α. Τσίπρας αναφέρεται αναλυτικά και στο «άνοιγμα» του Πάνου Καμμένου στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ξακαθαρίζοντας ότι οι δύο πολιτικοί χώροι έχουν διαφορετική διαδρομή αλλά «επειδή είναι ιστορικές στιγμές, εάν χρειαστούμε πέντε ψήφους του κυρίου Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε…».
Άντε καλά στέφανα και καλούς... απογόνους...!!! 
4 ΣΧΌΛΙΑ:
ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ... KAI OI 300 ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. 
ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΔΡΑΧΜΕΣ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ Η ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΣ, ΤΩΡΑ 50 ΣΕΝΤΣ ΗΤΟΙ 170 ΔΡΑΧΜΕΣ....!!!! ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΗΤΑΝ 180.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 575 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ 180 ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΝΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.....
ΚΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ!!!! ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ???!!!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ-ΝΕΟΝΑΖΙ!!! ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!!! 
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ…ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.....ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣTIΚΟ ΕΥΡΩ...
Η ΠΛΗΡΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου