Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012


ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" - ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΗΣ...ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ!
Σοκ μας προκάλεσε η διαπίστωση, ότι στη λίστα των υποψηφίων του κόμματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", υπάρχει στο Ρέθυμνο το όνομα "Βασίλης Κασιμάτης Δημοσιογράφος", ο οποίος τυγχάνει όμως να είναι εκείνος που μέσα από την εφημερίδα του "Ρεθυμνιώτικη Αγορά" έκανε πρωτοσέλιδο την "Αυτονομία" της Κρήτης, υπογράφοντας ο ίδιος το άρθρο και ανοίγοντας από το πουθενά ένα θέμα καθαρής προπαγάνδας και ντροπής για τους αγώνες της Κρήτης υπέρ Ελευθερίας και Ένωσης με την μητέρα Ελλάδα! 
Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα είναι πολύ σοβαρό: Μάλιστα, έχουμε αναφερθεί ξανά στις προσπάθειες του συγκεκριμένου πρακτορίσκου να ανακινεί θέμα "αυτονομίας", σε παλιότερο άρθρο μας.
Το ερώτημα είναι: Ο Καμμένος...δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε τίποτα γι' αυτόν;
ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ";;;
Εκτός των άλλων, διαπιστώνουμε μια τεράστια κοροιδία στο θέμα των υποψηφιοτήτων, καθώς από τη μια έλεγε πως κάνει...διαβούλευση για τα ονόματα κι από την άλλη, είδαμε ξαφνικά σήμερα να δημοσιεύεται σε μέσα του κατεστημένου ολόκληρη λίστα με αυτά (δείτε την εδώ)!
Άρα, κάποιος κοροιδεύει, με τις δήθεν "αμεσοδημοκρατικές" διαδικασίες, που θυμίζουν...εσωκομματικές εκλογές Πασοκ!!!
Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα, σε σύγκριση ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ σε ένα "κίνημα" που ονομάζεται "ανεξάρτητοι Έλληνες"! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου