Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012


Δεν μπορεί να είναι και Διοικητής του ΙΚΑ και Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ...
Ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος δεν μπορεί ως Διοικητής του ΙΚΑ να ζητά να πληρώσουν επιχειρήσεις και ιδιώτες τα χρέη τους προς το ΙΚΑ και ταυτοχρόνως να προαναγγέλλει ως γενικός διευθυντής του.. ΠΑΣΟΚ νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για χαριστικές ρυθμίσεις για τις κρατικές επιχορηγήσεις και τα τραπεζικά χρέη των κομμάτων.
Τέτοιες συμπεριφορές συμβάλλουν στην καταρράκωση της αξιοπιστίας κομμάτων και πολιτικών.
Το ελάχιστο που έχει να κάνει, είναι να παραιτηθεί σήμερα από το ΙΚΑ για να μείνει απερίσπαστος στην αντιμετώπιση των εσωκομματικών και οικονομικών υποχρεώσεων του ΠΑΣΟΚ, το οποίο χρωστά πάνω από 110 εκατομμύρια Ευρώ.
Άσχετο;
Ίσως αξίζει να θυμηθούμε…
Η «θέση» Γενικού Διευθυντή σε δημοκρατικό κόμμα, στην παγκόσμια ιστορία πολιτικών κομμάτων και κινημάτων «θεσμοθετήθηκε» από τον μεγάλο «εκσυγχρονιστή» Κ. Σημίτη και έγινε εργαλείο (όπως στις πολυεθνικές και Ανώνυμες Εταιρίες) από τον νεοφιλελεύθερο γΑΠ…
Ο εν λόγω κύριος έχει πραγματικά πολλά προσόντα!
Ορκισμένος εχθρός και μέλος της ομάδας των σκευωρών και των συνομωσιών εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου (ρε μανία αυτό το παιδί να έχει δίπλα του όλους τους εχθρούς του πατέρα του, μαζί με ξεπλυμένους «αριστοκράτες»-κηπουρούς, νεοφιλελεύθερους και βασιλόφρονες).
Έγινε ο απολύτου εμπιστοσύνης άνθρωπος του γΑΠ και ξεκίνησε μια μεγάλη «εκσυγχρονιστική» προσπάθεια για το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ του κυρίου γΑΠ… Πιστωτικές κάρτες visa για τα μέλη του ΠΑΣΟΚ (σε καμιά περίπτωση δεν νομίζουμε ότι έπαιρνε προμήθεια από τις τράπεζες για τους χιλιάδες δανειολήπτες μέλη του ΠΑΣΟΚ), «δωρεάν» τηλεφωνικές συσκευές και υποχρεωτική σύμβαση με γνωστή τηλεφωνική εταιρία (σε καμιά περίπτωση δεν νομίζουμε ότι υπήρχε προμήθεια για τη μαζική εισροή πελατών στην τηλεφωνική εταιρία, αλλά καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές στελέχη του ΠΑΣΟΚ), εγκατέστησε το κίνημα σε πολυτελή γραφεία (Ιπποκράτους), έκανε σοβαρές κι ευπρεπείς τις κεντρικές εγκαταστάσεις του κινήματος (καφετέρια, γυμναστήριο, σάουνες) και δυστυχώς δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί η πρότασή του και μετέπειτα απόφαση του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ να αναλάβει Τεχνική Εταιρία τον εκσυγχρονισμό και ομοιομορφία όλων των γραφείων Νομαρχιακών Επιτροπών και Τοπικών Οργανώσεων σε όλη την Επικράτεια (κρίμα γιατί το φυλλάδιο για την πανελλαδική ομοιομορφία των γραφείων σε όλη τη χώρα θα έδινε νέα πνοή στο σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας. Όμως ποτέ δεν είναι αργά…).
Στάθηκε δίπλα, στο πλευρό των Γραμματέων του ΠΑΣΟΚ και με τις "συμβουλές" του και την ουσιαστική συμβολή του τους βοήθησε στο έργο τους παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια (έχουν να λένε στα απομνημονεύματά τους ο Ξυνίδης και ο Καρχιμάκης, για τη σημαντική βοήθεια από τον πυλώνα Γενικό Διευθυντή του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ).
Επέβαλε να λάβει το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου Ν. Ηρακλείου ο αδελφός του, που κατέλαβε την 5η θέση –γράφοντας στα παλιά υποδήματά του την απόφαση της τοπικής κοινωνίας και της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ για τον αγωνιστή Λυτζεράκο
Και να μην ξεχνάμε ότι είναι πετυχημένος επιχειρηματίας στην επαγγελματική του απασχόληση (δεν λέμε εργασία αλλά απασχόληση, διότι η εργασία είναι κομμουνιστική εφεύρεση και εναντιώνεται στην ελεύθερη αγορά που μετασχηματίζει σοσιαλιστικά την ελληνική κοινωνία) και μάλιστα προωθεί την ελληνική ποιότητα και τα ελληνικά προϊόντα: Κρασί Ελληνικό κι όχι κρασιά από τη Νότια Αφρική και ελληνοποιημένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου