Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012


Πύργος Ηλείας : Όταν οι κάτοικοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους . Ενάντια στην λαθρομετανάστευση.
Ενδεχομένως να διαβάσατε ότι πριν λίγες μέρες το λιμενικό ψάρεψε μια βάρκα με λαθραίους. Πού είναι το περίεργο θα μου πείτε, κάθε μέρα ψαρεύουμε περισσότερους λαθροεισβολείς απ' ότι ψάρια. Αυτοί μετά εγκαθίστανται «προσωρινά» σε κάποια δύσμοιρη γωνιά της πατρίδας μας και κάνουν τη ζωή των κατοίκων ακόμα πιο δύσκολη.
Έτσι πήγε να γίνει και το Σάββατο στον Πύργο Ηλείας. Αυτή τη φορά όμως, οι κάτοικοι ήταν ξύπνιοι. Χωρίς πολλή σκέψη, παράτησαν τον καναπέ και το ζεστό τους σαλόνι και παρά το κρύο συγκεντρώθηκαν μπροστά στο πολιτιστικό κέντρο Κούβελου όπου ήταν να εγκατασταθούν «προσωρινά» οι λαθραίοι. 
Όπως μας ενημερώνει η Εθνική Δράση Ηλείας που από την πρώτη στιγμή τα μέλη της πρωτοστάτησαν στις κινητοποιήσεις και έκαναν γνωστό το θέμα, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και παλιότερα στην περιοχή τους μόνο που παρά τις υποσχέσεις των «αρμοδίων», η παραμονή των λαθραίων μόνο προσωρινή δεν ήταν. 
Οι κάτοικοι παρέμειναν στο σημείο καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας (!) αναγκάζοντας τους λαθραίους να γυρίσουν πίσω στο λιμάνι του Κατάκολου όπου και διανυκτέρευσαν.  
Εν τέλει τη Δευτέρα δόθηκε διορία 30 ημερών στους λαθραίους να εγκαταλείψουν τη χώρα. Μπορεί οι κάτοικοι του Πύργου με τις κινητοποιήσεις τους να γλίτωσαν αυτή τη φορά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι λύθηκε το πρόβλημα με τους λαθροεισβολείς. 
Οι συγκεκριμένοι, όπως και οι υπόλοιποι που θα ακολουθήσουν, θα έρθουν να προσθέσουν στην εγκληματικότητα που αντιμετωπίζουν πόλεις όπως η Αθήνα και η Πάτρα. Οι συγκεκριμένοι «κακόμοιροι μετανάστες» άλλωστε έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους. 
Το παραπάνω βίντεο είναι από τη στιγμή που έφτασαν οι λαθρομετανάστες στο πολιτιστικό κέντρο και τη θερμή «υποδοχή» που τους επιφύλαξαν οι κάτοικοι. Στα αξιοπρόσεκτα, το ότι θέλουν να αφήσουν 140 υπανθρώπους σε κατοικημένη περιοχή ενώ μέχρι και αυτοί που τους μεταφέρουν φοράνε μάσκες! 
Το βίντεο όμως, καθώς και η αντίδραση των κατοίκων, δεν άρεσαν σε κάποιους καθεστωτικούς τσάτσους, οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία να στάξουν το δηλητήριο τους κατά όσων τολμούν να αντιδρούν και να μάχονται για το καλό του τόπου. Στα γλυφτράκια της εξουσίας έχει δοθεί η εντολή να βγάζουν ως «περιθωριακούς», «εγκληματίες» και να υβρίζουν όσο περισσότερο μπορούν αυτούς που δεν κάθονται να φάνε αμάσητη την καθεστωτική προπαγάνδα. Αυτούς που τολμάνε να σκέφτονται, να νοιάζονται, να αντιστέκονται πραγματικά. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ρουφιάνος Βαξεβάνης, που εξαργύρωσε τις πολύτιμες υπηρεσίες του με την «αποκάλυψη» του Βατοπεδίου με μια θεσούλα στην ΕΡΤ (όχι για αυτόν, για τη φουκαριάρα τη μάνα του προφανώς). Εκτός λοιπόν από τα αριστερίστικα ψευτορεπορτάζ του στη ΝΕΤ που για κάποιο λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ, ο εν λόγω «κύριος» μέσω της ιστοσελίδας του (είναι στη μόδα...) μας ενημερώνει για κάτι κακά ανθρωπόμορφα τέρατα, που βγήκαν από αβγά φιδιού και σπέρνουν το μίσος σε βάρος των «κακόμοιρων μεταναστών» και μπλα μπλα μπλα (την είδηση με το ξύλο και τις φωτιές που παρέθεσα στον σύνδεσμο πιο πάνω το έκανε α βα βα βέβαια...)
Για άλλη μια φορά, τα συγχαρητήρια μου προς τους Συναγωνιστές της Εθνικής Δράσης Ηλείας, καθώς και στους απλούς κατοίκους που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έσωσαν την περιοχή τους από ένα ακόμα μπελά. 
Το παράδειγμα τους ας γίνει πράξη και από τους κατοίκους των υπολοίπων περιοχών σε όλη την Ελλάδα. Μην τους αφήνετε να κάτσουν στις περιοχές σας ούτε μία μέρα. Διώξτε τους πριν εγκατασταθούν. 
ΔΡΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(κι αφήστε τους Βαξεβάνηδες να σκούζουν!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου