Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012


Έπιασαν τον δολοφόνο του περιπτερά
Το βράδυ του Σαββάτου στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνέλαβαν 24χρονο  Αλβανό που σε ηλικία 18 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, με συνεργό του που αναζητείται ιδιοκτήτη περιπτέρου στο Πέραμα Ιωαννίνων.
Συγκεκριμένα, κατά το διαβατηριακό έλεγχο στο Σημείο Εισόδου - Ελέγχου Διαβατηρίων Κακαβιάς, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς ότι σε βάρος του 24χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία, αδικήματα που διέπραξε από κοινού με ομοεθνή του στο Πέραμα Ιωαννίνων την 30-06-2006, σε βάρος ημεδαπού. 
Ο 40χρονος που δολοφονήθηκε από τους δύο αλλοδαπούς, διατηρούσε το περίπτερο πάνω στην Εθνική Οδό στην είσοδο του Περάματος. Έκλεισε το περίπτερο λίγο πριν τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. 
Την επόμενη ημέρα μια γυναίκα εντόπισε το πτώμα κοντά στο νεκροταφείο του Περάματος,
μια ερημική περιοχή όπου οδήγησαν τον άτυχο περιπτερά οι δύο δράστες. Το πτώμα έφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στο σώμα του και χτυπήματα στο κεφάλι με βαρύ όργανο. 
Οι δράστες του πήρανε την είσπραξη και το αυτοκίνητο του με το οποίο εξαφανίστηκαν.
Η Αστυνομία τότε από τις έρευνες οδηγήθηκε στην ταυτότητα των δραστών. Ήταν δύο νεαροί Αλβανοί -18 χρονών ο έναν και περίπου 20 ο άλλος- που εργάζονταν στην περιοχή. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης τους, όμως μέχρι χθες παρέμεναν άφαντοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου