Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ "ΦΙΛΟ" ΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΩΣ ΓΙΟ ΤΗΣ!!!!


ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ "ΦΙΛΟ" ΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΩΣ ΓΙΟ ΤΗΣ!!!!
Γνωστό είναι ότι οι περισσότερες λαθρομετανάστριες που έρχονται στην Ελλάδα μόνες τους, δεν έρχονται για δουλειά όπως αφήνουν τον κόσμο να νομίζει, ούτε είναι οι «φτωχές αλλά τίμιες κοπέλες που ήρθαν να δουλέψουν να βοηθήσουν άρρωστους γονείς ή μικρότερα αδέλφια». Αυτό είναι το προσωπείο, ή μάσκα για να συγκινήσουν τον περίγυρό τους. Ο αληθινός τους σκοπός είναι ένας: ...
να ψάξουν να βρουν ποιο κορόϊδο θα τις παντρευτεί. Επειδή δεν έχουν ηθικούς φραγμούς, δεν τις ενδιαφέρει αν είναι παντρεμένος, ή αρραβωνιασμένος ή γέρος ή νέος. Αρκεί να τις παντρευτεί για να μπορούν να κινούνται νόμιμα στην Ελλάδα και να κουβαλήσουν σιγά σιγά και όλο το λαθρο-σόι τους. Μάλιστα αν το «κορόϊδο» έχει προχωρήσει στην ηλικία και είναι πάνω από 60 υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί ξαφνικά νεκρός ενώ ήταν υγιέστατος! Κάποτε είχε κυκλοφορήσει φήμη για κάποιο δηλητήριο που έμπαινε στο φαγητό του ανύποπτου συζύγου αλλά δεν επιβεβαιώθηκε. Φυσικά προτού εγκαταλείψει τα εγκόσμια ο σύζυγος, έχει φροντίσει να τακτοποιήσει οικονομικά τη μέλλουσα τεθλιμμένη χήρα! 
Πολλές είναι οι περιπτώσεις γυναικών από Ουκρανία, Μολδαβία, Βουλγαρία, Αλβανία κλπ. που αποστραγγίζουν οικονομικά οικογένειες και αφήνουν νόμιμους κληρονόμους στο δρόμο.
Στην προκειμένη περίπτωση το κορόϊδο είναι Ευρωπαίος πολίτης, Άγγλος για την ακρίβεια, θεατρικός συγγραφέας 65 ετών που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα. Η γυναίκα του έφυγε από τη ζωή από τροχαίο πριν χρόνια. Τα παιδιά του ζουν στην Αγγλία. Μια μέρα του χτύπησε την πόρτα μια Φιλιππινέζα λαθρομετανάστρια και αφού του πούλησε το γνωστό παραμύθι, τον κατάφερε να την προσλάβει ως εξωτερική οικιακή βοηθό.
Χωρίς πολλά λόγια η γυναίκα αυτή αφού εκμεταλλεύθηκε αφ ενός τη μοναξιά του ανθρώπου αυτού και αφ ετέρου την ανδρική επιπολαιότητα, έγινε σύζυγός του και στη συνέχεια του ζήτησε να φέρει και το γιο της από τις Φιλιππίνες. 
Ο νόμος καλύπτει συζύγους πολιτών της Ε.Ε. να φέρουν συγγενείς τους όχι με απλή βίζα αλλά με άδεια διαμονής. (Άλλος ένας Δούρειος Ίππος για να γεμίσει η Χώρα μας κι άλλους λαθραίους). 
Ήρθε ο γιος αρχικά με άδεια εισόδου για τρεις μήνες και στη συνέχεια έκανε αίτηση για άδεια διαμονής ως γιος συζύγου πολίτη Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Λίγο πριν εκδοθεί η άδεια, τους έπιασε στο κρεβάτι τα παιδιά του Άγγλου που ήρθαν στην Ελλάδα για να κάνουν έκπληξη στον πατέρα τους την ημέρα των γενεθλίων του.!! Έγινε χαμός, ήρθε η Αστυνομία και τελικά αποκαλύφθηκε ότι η Φιλιππινέζα έχει μεν γιο (αγνώστου πατρός) στις Φιλιππίνες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο γκόμενός της. Είχαν πλαστογραφήσει χαρτιά μαζί για να παρουσιαστεί ως γιος της και υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το ζευγαράκι είχε τρομερά σχέδια για τον Άγγλο ο οποίος στάθηκε πολύ τυχερός στην προκειμένη περίπτωση. Τη γλύτωσε με ένα μικρό εγκεφαλικό από την ταραχή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου