Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011


Στα Δολιανά με 105 κιλά χασίς
Συνελήφθη σήμερα το πρωί στα Δολιανά Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια και απείθεια.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς (διασταύρωση Δελβινακίου).
Ο οδηγός του ανωτέρω οχήματος δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το όχημα λόγω υπερβολικής ταχύτητας εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε.
Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να διαφύγει πεζός μέσα από δασώδη έκταση, ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.
Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό του ενενήντα τρία (93) δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους (104. 290) γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες, το όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου