Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012


Ο ΛΑΘΡΟΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝImageΣυνεχίζονται οι δολοφονίες ηλικιωμένων από αλλοδαπούς στη χώρα της μόνιμης «αφασίας»
Δύο Βούλγαροι ήταν αυτή τη φορά οι ένοχοι της άγριας δολοφονίας που συνέβη την περασμένη Κυριακή στις 13 Φεβρουαρίου στην Κρηνίδα Σερρών όταν 72χρονος Έλληνας δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό. Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα τους δύο Βούλγαρους δολοφόνους 17 και 23 ετών, οι οποίοι είχαν επιχειρήσει να ληστέψουν το θύμα. 
Να υπενθυμίσουμε δυστυχώς ότι ακόμη μια δολοφονία με τη μέθοδο της ασφυξίας πραγματοποιήθηκε αυτό το μήνα με θύμα ένα 67χρονο στα Κάτω Πατήσια, ενώ τον Ιανουάριο 3 ακόμη Έλληνες έπεφταν θύματα αλλοδαπών δολοφόνων (Αυλίδα με θύμα 67χρονο (οι δράστες αναζητούνται) , Σχηματάρι με θύμα 57χρονο οδηγό ταξί (οι δράστες αναζητούνται), Βούρβουρα Αρκαδίας με θύμα 77χρονο  (δράστες Αλβανοί), ενώ τον ίδιο μήνα εξιχνιάστηκε δολοφονία 76χρονης  Ελληνίδας από τρείς αλλοδαπούς ένας 30χρονος Ινδός και δύο Αλβανοί 35 και 36 ετών, η οποία είχε συμβεί πέρυσι τον Ιούλιο).
Να σημειωθεί μόνο πως το αδιανόητο αυτό θέαμα δεν φαίνεται να συγκινεί κανένα από τα κόμματα της κεντρικής εξουσίας αλλά και της περίφημης «Αριστεράς» η οποία ζητεί μετ΄ επιτάσεως τη νομιμοποίηση αδιακρίτως όλων των λαθρομεταναστών και φυσικά το περαιτέρω άνοιγμα των συνόρων και μάλιστα χωρίς ... φράκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου