Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012


Επεκτείνεται η Επιχείρηση Χρυσή Κορώνα ( Kill Blogs )
Με νέα υπηρεσία επιβαρύνονται τα στελέχη του Β΄ΣΣ. Αυτή τη φορά η υπηρεσία τους αναθέτει καθήκοντα "παρακολουθητή" των blogs! Ναι, καλά διαβάσατε! Όπως μας ενημερώνουν στελέχη μετά τα Γενικά Επιτελεία φαίνεται ότι και ο Διοικητής του Β΄ΣΣ έκρινε σκόπιμο να ενημερώνεται συνεχώς για το τι γράφεται στο διαδίκτυο. 
Θα ήταν πάρα πολύ καλό και ωφέλιμο να παρακολουθούν τα τούρκικα site, αν αποφασίσει ποτέ η υπηρεσία να εκμεταλλευτεί τους εκατοντάδες τουρκομαθείς που διαθέτει, ίσως να είχαν ξεκινήσει την κατασκευή της τάφρου 1 έτος νωρίτερα για παράδειγμα! 
Πάντως για να μην ταλαιπωρούν τα στελέχη και μας κακίζουν, όλα τα σχετικά site, προτείνουμε να κάνουν μια εγγραφή στο newsletter αυτών και να πάψουν να προσθέτουν υπηρεσίες και ταλαιπωρίες στα ήδη επιβαρυμένα με πλείστα καθήκοντα στελέχη τους.
(Για κάποια εκατομμύρια, πολλά εκατομμύρια, τα οποία έχουν δοθεί σε ειρηνευτική αποστολή, αλήθεια τόσα πολλά γιατί; και κάποια ελλείμματα... μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι; μια ζωή πληρώνω αμαρτίες άλλων... που λέει και το άσμα! )
Παρακάτω ένα προφητικό άρθρο του πάλαι ποτέ armyalert.blogspot
Αποφασίστηκε πρόσφατα η εξόντωση των "ενοχλητικών" του διαδικτύου σε blog και άλλα site. Στην εποχή του παγκοσμιοποιημένου νεοπατριωτισμού που μας επέβαλαν οι επικυρίαρχοι, δεν υπάρχει θέση για φωνές άλλες από τις επίσημες που δεν μας λένε τίποτα. Το πίγκ πόγκ στα αμυντικά blog καλά κρατεί. Όποιος αναφέρει τα κακώς κείμενα αναλαμβάνει τον ρόλο του οίστρου, όσων απαντούν πλέον όχι μόνο με σχόλια αλλά με.....
ολόκληρη «καταδρομική» επιχείρηση. Πρέπει να το παραδεχτούμε. Οι σημερινοί είναι πιο οργανωμένοι από τους προηγούμενους. Είναι χαρακτηριστικό της ανελευθερίας που προωθείται. Χαρακτηριστικό ολοκληρωτικών καθεστώτων που όλοι η προύχοντες του τόπου αναπολούν. Ο καθένας με την ιδιαιτερότητα του.
Μαθαίνουμε ότι το ΓΕΣ αποφάσισε να ξετρυπώσει από τα «ηλεκτρονικά λαγούμια», όσους επιχειρούν μέσω διαδικτύου «κακόβουλες επιθέσεις». Αναφέρεται ότι στην επιχείρηση αυτή θα συμμετέχει και η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ. Προς το παρόν το ΓΕΣ εκπαιδεύεται στο κυνήγι συγκεκριμένου «λαγού» που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός όπως λέγεται. 
Το "παρακολουθητήρι" που είχει στηθεί με φαντάρους στο Γραφείο Τύπου δεν ικανοποίησε με την απόδοση του γι'αυτό στράφηκαν σε πιο σύγχρονες μεθόδους ελέγχου της δημοκρατικής πληροφόρησης. Η Διεύθυνση Πληροφορικής αναβαθμίζεται για να αναλάβει «ειδικές επιχειρήσεις» οι οποίες αναφέρονται ως «αμυντικές». Οι «κομπιουτεράδες» έχουν ως αντικειμενικό σκοπό τον εντοπισμό των «ενοχλητικών» που σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, θα συλλαμβάνονται για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη!!! 
Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί ώστε πρώτα να «σιγήσουν» ε.ε αξιωματικοί του ΕΣ που έχουν δώσει στην δημοσιότητα πληροφορίες που φέρνουν σε δύσκολη θέση την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Η αλήστου μνήμης επιχείρηση «Σκορπιός» κατά το παρελθόν οδήγησε στο διασυρμό ενός συναδέλφου που το ηλεκτρονικό του έγκλημα ήταν να χρησιμοποιεί ένα modem για να εκφράζεται ελεύθερα. 
Δεν είναι όμως μόνο η Διεύθυνση Πληροφορικής του ΓΕΣ που μπαίνει στην «μάχη» με τα blogs. Γνωρίζουμε από καιρό την δημιουργία αυτοτελούς γραφείου που αναφέρει άμεσα στο Γραφείο Τύπου του ΓΕΝ (info Β3? και ΥΓΕΝ?) με αντικείμενο την παρακολούθηση των blogs και των τηλεοπτικών σταθμών. Επίσης γνωρίζουμε την προσπάθεια της Διεύθυνσης Κυβερνοάμυνας του ΓΕΕΘΑ που φιλότιμα εργάζεται ενάντια στους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για να υφίσταται και να λειτουργεί σε τέτοια θέματα. Στο ΥΕΘΑ η κατάσταση περιπλέκεται γιατί τα μαγαζάκια είναι πολλά. Δεν ξεχνάμε τα ενημερωτικά σημειώματα που σύντασσε άμεσα προς τους υπασπιστές του υπουργού τμήμα του ΕΘΚΕΠΙΧ πριν οργανωθούν τα λοιπά γραφεία. Το ΓΕΑ πράττει σοφά και αθόρυβα έχοντας εμπειρία πολλών ετών στην παρακολούθηση των αντιφρονούντων. Τα πρωτεία της αντίδρασης στα blogs, επιλέγουμε να δώσουμε στο ΓΕΝ για την υπεράσπιση της ηγεσίας του με μεγάλη βοήθεια για της επιλογές τους από το ΣΓ ΥΕΘΑ. Αυτό οφείλεται στον φανατισμό των ατόμων που ασχολούνται με το κυνήγι μαγισών και φαντασμάτων. Αυτή είναι κύριοι αρμόδιοι, η διαλειτουργικότητα και η διακλαδικότητα, να ανοίγει όποιος θέλει με τα λεφτά του ελληνικού λαού ότι μαγαζάκι θέλει όπου θέλει και ας έχουμε αλλά γραφεία που κάνουν την ίδια δουλειά. Του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ. 
Νομίζετε ότι η άμεση αντίδραση σας στα άρθρα μας δεν μας προκαλεί θλίψη? Ναι γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι δεν είμαστε εμείς ο εχθρός. Αγαπητέ συνάδελφε αλλού είναι όμως το πρόβλημα. Μην ξεχνάς ούτε λεπτό ότι το σύστημα θα απορρίψει και εσένα όταν δεν θα σε χρειάζεται πια. Εδώ δημοσιεύουμε ότι μας στέλνετε. Από όλες τις οπτικές γωνίες που μπορεί να δει κάποιος την πραγματικότητα. 
Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν εφόσον κατάλαβαν ότι οι bloggers δεν τσίμπησαν το τυράκι των παρασκηνιακών υποσχέσεων για μια μετάθεση εξωτερικού στους ε.ε, μια θέση διευθύνοντα συμβούλου σε ΔΕΚΟ στους ε.α. και ένα διορισμό στο Υ.Ε.Θ.Α για τους πολίτες. 
Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν εφόσον κατάλαβαν ότι οι bloggers δεν φοβήθηκαν από τις απειλές κατά της ζωής των ιδίων, των οικογενειών τους και της περιουσίας τους. 
Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν εφόσον κατάλαβαν ότι οι bloggers δεν φοβήθηκαν από τις απειλές κατά της επαγγελματικής τους εξέλιξης και σταδιοδρομίας. Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν εφόσον κατάλαβαν ότι οι bloggers δεν πτοούνται με απειλές μύνησης, σύλληψης και φυλάκισης με το επιχείρημα ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις παραβίασης του άρθρου 191 του ποινικού κώδικα σύμφωνα με το οποίο: 
«Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει σε οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση 6 μηνών κι σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή». 
Είμαστε κοινωνοί πολλών περισσοτέρων πληροφοριών από όσες παραθέτουμε κάθε μέρα στα μάτια σας. Αλληλογραφούμε καθημερινά με 1000 περίπου στελέχη που μας λένε όσα δεν καταλαβαίνουν οι διοικητές τους. Φροντίζουμε και εμείς για την ασφάλεια της χώρας αλλά δεν θα χαριζόμαστε σε κανέναν που τεκμηριωμένα εκφεύγει των ορίων του εθιμικού δικαίου και της κείμενης νομιμότητας. Αν θέλετε την ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα πρέπει να την εφαρμόσετε πρώτα σε σας και αν επιμένετε κρίνετε και κάποιους άλλους. Δεν αντέχετε την κριτική γιατί έτσι έχετε μάθει. 
Ο εκδημοκρατισμός του στρατεύματος δεν θα επιτευχθεί ποτέ όσο καταδιώκονται όσοι έχουν μια διαφορετική γνώμη. Η μεταπολιτευτική νοοτροπία δεν αποτελεί και το ιδανικό πρότυπο για την συνέχεια. Αυτό μας καταδεικνύει και το όνομα της επιχείρησης που παραπέμπει σε χουντικά κατάλοιπα που διακατέχουν όσους έζησαν την «αίγλη» της «επανάστασης». Σε μια περίοδο που αλλάζει όλο το πολιτικό κατεστημένο έρχεται και η σειρά του στρατιωτικού κατεστημένου για διαμόρφωση. Σε αυτό είμαστε ταγμένοι μέχρις εσχάτων. 
Τα κίνητρα μας είναι ανιδιοτελή και είναι πατριωτικά. Δεν επιθυμούμε την προσωπική μας προβολή και παραμένουμε στην ανωνυμία προστατεύοντας τους ευατούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν υπηρετούμε συμφέροντα γι'αυτό και το σάπιο σύστημα μας πολεμά. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι το σπίτι μας και η οικογένεια μας. Δεν θα μας νικήσουν οι προδότες συνεργάτες της νέας τάξης της παγκόσμιας θρησκείας - οικονομίας και του παγκοσμίου κράτους που δεν θέλει έθνη, κράτη, δημοκρατία. Ο μεγάλος αδελφός δεν θα δυσκολευτεί να μας εντοπίσει γιατί δεν είμαστε μέσα σε λαγούμια. Στα λαγούμια κρύβονται οι λαγοί που βρίσκονται μέσα στα υπουργεία και στα επιτελεία. Επιπλέον δεν ανήκουμε στα site του χώρου της άμυνας που φροντίζουν να μην ειναι "ενοχλητικά" με τους αρχηγούς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το αδελφό yened.blogspot για νέο στο χώρο site... 
Εμείς είμαστε στα σπίτια μας, στα στρατόπεδα στα πλοία, στις πίστες και σας χαιρετάμε. Δεν θα δειλιάσουμε. Θα σας κριτικάρουμε καλοπροαίρετα μέρα νύχτα μέχρι να αλλάξετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου