Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012


ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ  ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΣΚΟΥΠΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Πέντε άτομα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα καθώς πάνω τους βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.
Μεγάλη επιχείρηση-σκούπα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Στου Ρέντη, συνελήφθη ένας 34χρονος από την Αλβανία ο οποίος είχε στην κατοχή του 16,8 κιλά χασίς και 20 γραμμάρια κοκαΐνης. Επίσης, στο ΙΧ αυτοκίνητο του συλληφθέντα κατασχέθηκαν 2.560 ευρώ.
Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.
Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκαν, επίσης, δύο υπήκοοι από το Πακιστάν οι οποίοι συνελήφθησαν στη Νίκαια με 1,1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένας υπήκοος από το Καζακστάν, ο οποίος συνελήφθη στον κέντρο του Πειραιά από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, με 344 γραμμάτια χασίς.
Τέλος, στο Περιστέρι, στην κατοχή ενός 57χρονου που οδηγήθηκε και αυτός στον εισαγγελέα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.580 ναρκωτικά δισκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου