Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012


(Υπάρχουν διαρροές στην Αντιτρομοκρατική ; ή κάποιοι έδωσαν τον Αξιωματικό ;)
( Μόνο Αναρχικοί υπάρχουν στις τάξεις των Αναρχικών ;)
  Το ότι παρέδωσαν το πιστόλι σε εγκαταλειμμένο σπίτι στα Εξάρχεια γεννούν κάποια ερωτηματικά, ή κάποιοι τους συμβούλεψαν να το κάνουν για να μην μπλέξουν και τους φορτώσουν πολλά ή  να μην αποκαλυφθεί η ιδιότητα τους;
Σε πονοκέφαλο για την ΕΛ.ΑΣ και της Αντιτρομοκρατικής , εξελίσσεται η υπόθεση με τον άγριο ξυλοδαρμό και την αρπαγή του όπλου αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής, το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία Συντάγματος.
Πώς είναι δυνατόν κάποιοι αναρχικοί ; να γνωρίζουν Αξιωματικό της Αντιτρομοκρατικής ; Ή υπάρχουν ρουφιάνοι ή κάποιοι νομικοί που εκπροσωπούν τους αναρχικούς γνωστούς και μη, έδωσαν τον αξιωματικό, ή οι στις τάξεις των αναρχικών  δεν υπάρχουν μόνο αναρχικοί αλλά και στελέχη ξένων υπηρεσιών που έχουν συγκεκριμένο σκοπό και στόχο !
Μπορεί το υπηρεσιακό πιστόλι του νεαρού αστυνομικού  να βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Εξάρχεια και ο ίδιος να έχει διαφύγει τον κίνδυνο παρά τα σφοδρά χτυπήματα που δέχτηκε από ομάδα αγνώστων, όμως τρία σημεία της συγκεκριμένης ιστορίας απασχολούν τις Αρχές: 
  ( Πώς η ομάδα των περίπου 30 κουκουλοφόρων αναγνώρισε τον αστυνομικό; Οι έρευνες, μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεδιαλύνει το τοπίο, ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο αστυνομικός είτε ήταν γνωστός από μεταγωγές υπόπτων για τρομοκρατία ή επιχειρήσεις στα Εξάρχεια ή ο τρόπος που καθόταν στο σημείο και περίμενε συνάδελφό του τον «κάρφωσε».
Γράφει σε ρεπορτάζ το πρώτο θεμα!)
...Αλλάόμως  δεν μπορεί να αναγνωριστεί ο αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής γιατί δεν θυμίζει τον παλιό ασφαλίτη ούτε τον χωροφύλακα του 60 !
-    Μετά την επίθεση έκρυψαν ή άφησαν το όπλο που πήραν από τον νεαρό αστυνομικό στο συγκεκριμένο σπίτι των Εξαρχείων; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μέχρι στιγμής δεν μπορεί να δοθεί, όμως όλα συγκλίνουν στην εκδοχή ότι θέλησαν να το ξεφορτωθούν, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να βρεθεί πάνω σε κάποιους κατά τη διάρκεια ερευνών από αστυνομικούς και να μπλέξουν άσχημα. 
Εδώ υπάρχει σίγουρα νομική συμβουλή ...Αλλά είναι και χαζό να κρατήσεις ένα όπλο το οποίο είναι γνωστό όταν μπορείς να βρεις όπλο παντού .
-    Οι επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών το τελευταίο διάστημα, ειδικά στην περιοχή του κέντρου και των Εξαρχείων, έχουν πυκνώσει και γι’ αυτό στην Αντιτρομοκρατική οι εντολές που έχουν δοθεί στους αστυνομικούς που λαμβάνουν μέρος σε επιχειρήσεις είναι να κινούνται διακριτικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου