Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012


Ο Μπεγλίτης από το Σεπτέμβριο είχε πει "ναι" για τα Abrams και η κυβέρνηση ...διέψευδε!
Ο Πάνος Μπεγλίτης είχε πει “ναι” για την αποδοχή της πρότασης των Αμερικανών για τα 400 άρματα μάχης Abrams.Αυτό έλεγαν πηγές του ΥΕΘΑ ,που δεν θέλουν να “χρεωθεί” αποκλειστικά την απόφαση ο Αβραμόπουλος. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,”υπάρχει έγγραφο του περασμένου Σεπτεμβρίου,στο οποίο είναι σαφές ότι ο κ.Μπεγλίτης είναι υπέρ της λύσης Abrams”. Το έγγραφο αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες ότι μετά από την θετική απόφαση του Κονγκρέσου για τα 400 Abrams η ελληνική πλευρά δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τ΄ άρματα. Τι δείχνουν όλα αυτά; Ότι στο ΥΕΘΑ ακόμη κι ένα τόσο σοβαρό θέμα αντιμετωπίστηκε με προχειρότητα,ανευθυνότητα και με κλίμα…παιδική χαράς!
Τι εννοούμε; Θα θυμάστε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, ο κ.Η.Μόσιαλος,είχε κατηγορηματικά παρακαλώ διαψεύσει ότι υπάρχει ζήτημα προμήθειας Abrams. Όπως σίγουρα θα θυμάστε στην ίδια κυβέρνηση , υπουργός Άμυνας ήταν ο κ.Πάνος Μπεγλίτης! Και ρωτάμε:
•Εφόσον η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία είχε κρίνει ότι έπρεπε να πάρουμε τα Abrams,γιατί μόλις αυστριακές εφημερίδες έγραψαν ένα λίβελο σύμφωνα με τον οποίο “δανείζουμε τους Έλληνες κι αυτοί αγοράζουν όπλα”, έσπευσε η υπέυθυνη κυβέρνηση να “διαψεύσει” το θέμα;
•Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται με τέτοιο ερασιτεχνικό τρόπο θέματα που έχουν να κάνουν με εξοπλισμούς; Ποιος και γιατί θα μας πάρει στα σοβαρά;
•Και τώρα τι λέει ο “αντιμιλιταριστής” κ.Μόσιαλος ,αλλά και ο κ.Μπεγλίτης για τ΄ άρματα;
“Παιδική χαρά” ακόμη και στους εξοπλισμούς. Και το ωραίο είναι ότι τα “παιδιά που παίζουν” ,παραδίδουν και μαθήματα περί εξοπλισμών.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου