Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011


Το blog των Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ..Θα τρελλαθούμε τελείως σε αυτή τη χώρα..
Ακούγεται απίστευτο αλλά δυστυχώς είναι πραγματικό! Οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ έχουν να πληρωθούν από το κόμμα από τον Σεπτέμβριο!
Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι χτύπησε για τα καλά και τα κόμματα, που παρά τις παχυλές κρατικές επιχορηγήσεις, αλλά και τις «ενέσεις» των μεγάλων επιχειρηματιών που είναι γνωστό ότι «συνδράμουν» σχεδόν όλα τα κόμματα κάθε χρόνο, τα βγάζουν κι αυτά δύσκολα πέρα, αδυνατώντας όπως βλέπουμε να πληρώσουν ακόμα και τους μισθούς των υπαλλήλων τους!
Οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ σήμερα έφτιαξαν το blog τους, απ΄όπου..........
ενημερώνουν για την δύσκολη κατάσταση που παιρνούν κι αυτοί.
Το blog δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ, αφού όπως γράφουν στο πρώτο post που ανέβασαν δεν υπάρχει σωματείο εργαζομένων στο κόμμα, αποτελεί όμως πρωτοβουλία εργαζομένων που βλέπουν καθημερινά την κοροϊδία εκ μέρους των υπευθύνων.Το πρώτο post που ανέβηκε στο blog των Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ γράφει τα εξής:
«Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι.. και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!!
Το blog αυτό δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης των εργαζομένων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιας και δεν υπάρχει σωματείο κλπ.. (και πως να υπάρξει άραγε) είναι μια πρωτοβουλία συντρόφων εργαζομένων που βλέπουν καθημερινά την κοροϊδία εκ μέρους των υπεύθυνων, την εξαθλίωση μας ως εργαζόμενοι που δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Σεπτέμβριο, καθώς και την καθημερινή διαπόμπευση μας απο τον περίγυρο μας για τα πεπραγμένα του κόμματος. Του κόμματος το οποίο υπηρετούμε πολλοί απο εμάς πάνω από 20 χρόνια… και ξέραμε ότι αυτό θα υπηρετεί τον λαό και μόνο όπως μας δίδαξε ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Για τον πολύ κόσμο ίσως να είμαστε αυτοί … που μαζι τα φάγανε..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.. οι περισσότεροι μετά απο 15 και 20 χρόνια δουλειάς δεν παίρνουμε πάνω απο 1.200 ευρώ..
ΈΧΟΥΜΕ υποστεί ΟΛΕΣ τις μειώσεις και τα χαράτσια, που έχει υποστεί όλος ο κόσμος στον ιδιωτικό τομέα.
Σαν εργαζόμενοι έχουμε συμμετάσχει στις απεργίες μέσα από τα εργατικά μας κέντρα, (κυρίως στην περιφέρεια που γνωρίζουμε), αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσαμε να δηλώσουμε μαζικά τη συμμετοχή μας αφού στα κόμματα δεν υπάρχουν σωματεία υπαλλήλων.
Είναι απαράδεκτο ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ … ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ…
Δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να κάνουν απλήρωτοι Χριστούγεννα.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…
Για ότι έχετε πράξει στη χώρα και στην ζωή του απλού πολίτη θα σας κρίνει ο μόνος αρμόδιος που είναι ο κυρίαρχος λαός (που μέρος του είμαστε και εμείς).
Για ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ… και σας λέμε το εξής:
-Η μη καταβολή του Δώρου μέχρι τις 21-12 είναι ποινικό αδίκημα.
- Καμιά κουβέντα και εσωκομματική διαδικασία δεν θα ανοίξει ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
Ιδέες για εκπλήξεις προς εσάς καταφθάνουν πολλές….
Καλά Χριστούγεννα……… »
Μπορείτε να επισκεφθείτε το blog των Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ στη διεύθυνση ergazomenoipasok.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου