Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011


Σκουπιδότοπος “Η Ελλάς”: Αποφυλακίζονται άλλοι 1000 κρατούμενοι…
Λαθρομετανάστες στη συντριπτική τους πλειοψηφία!  
Μέγα σκάνδαλο: Οι εγκληματίες αλλοδαποί, αντί να απελαθούν, «επιστρέφονται» στην ελληνική κοινωνία, που την έχει μετατρέψει σε διεθνή κάδο απορριμμάτων η συγκυβέρνηση του μνημονίου
Σε νέες εξοργιστικές ενέργειες προβαίνει το υπουργείο Δικαιοσύνης, αποφυλακίζοντας 1000 κρατούμενους, οι οποίοι εκτίουν ποινές από τρία έως και δέκα χρόνια κάθειρξης. Στα πλαίσια της… αποσυμφόρησης των φυλακών, η συγκυβέρνηση του μνημονίου αποφάσισε να απελευθερώσει τους κρατούμενους (αλλοδαποί στη συντριπτική τους πλειοψηφία) και όλα αυτά παράλληλα με την εξαιρετικά μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας. 
Το υπουργείο λοιπόν αντί να απελάσει τους εγκληματίες αλλοδαπούς, τους ρίχνει ξανά στην Ελληνική κοινωνία, η οποία έχει μεταβληθεί σε κάδο απορριμμάτων.
Σημειώστε ότι το 2010 μετά την απελευθέρωση 800 κρατουμένων, οι αποφυλακισθέντες προέβησαν ξανά σε εγκληματικές πράξεις και εκεί αποδίδεται εν μέρει η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας (άλλος βασικός παράγοντας η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση). 
Παρ’ όλα αυτά το κράτος συνεχίζει αμετανόητο να επιβραβεύει αυτούς που εγκληματούν.   Ποιο είναι λοιπόν το μήνυμα της συγκυβέρνησης; Εγκληματείτε ελεύθερα! Και να συλληφθείτε, σε χρόνο μηδέν θα είστε πάλι ελεύθεροι! Και ερωτούμε: «έχετε επαφή με την καθημερινότητα που αντιμετωπίζει ο κάθε Έλληνας πολίτης»;
Προφανώς και έχουν, απλά υπηρετούν με συνέπεια το σχέδιο διάβρωσης της ελληνικής κοινωνίας και διάλυσης του Ελληνικού Έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου