Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011



Αποκάλυψη-Ναρκομανείς, αναρχικοί, λαθρομετανάστες, ακόμη και πόρνες, έχουν κάνει στέκια τους, δωμάτια των φοιτητικών εστιών.
Κοινό μυστικό που, ενώ το γνωρίζουν, αρνούνται να το παραδεχθούν οι υπεύθυνοι, είναι το καθεστώς της «εξωπανεπιστημιακής μαφίας», ενδεδυμένο με τον μανδύα του φοιτητή, που δρα ανεξέλεγκτα στις φοιτητικές εστίες. Ναρκομανείς, αναρχικοί, μετανάστες, ακόμη και πόρνες, έχουν κάνει στέκια τους, δωμάτια των φοιτητικών εστιών.
Εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο, συμμορίες που συγκροτούνται από άτομα εκτός φοιτητικής κοινότητας ή από «αιώνιους φοιτητές» που μόνο φοιτητές δεν είναι, έχουν καταλάβει.......
δεκάδες δωμάτια των εστιών, που είτε τα υπενοικιάζουν σε μετανάστες ή οποιονδήποτε άλλο, είτε τα χρησιμοποιούν ως ορμητήρια δράσης ακόμη και εγκληματικών ενεργειών. Εμφανίζονται μάλιστα και κάποιοι να «έχουν στη διάθεσή τους» πέντε ή ακόμη και δέκα δωμάτια, που τα πουλάνε έναντι αδράς αμοιβής σε όποιον ψάχνει μέρος να μείνει.
Οι επιχειρήσεις εκκαθάρισης που ξεκίνησαν από το 2004 κυρίως και μετά, έφεραν στην επιφάνεια δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις υπενοικίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου