Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011


ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΠΡΟΣ ΒΟΡΙΔΗ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"¨ΚΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ...


Τα γεγονότα της Νομικής και το (παλαϊκό πλέον) αίτημα της άρσης του περιβόητου ασύλου, απασχόλησαν τις εκπομπές «πολιτικού λόγου» (ένας Θεός να τις κάνει) της Δευτέρας. Ευκαιρία ήταν να παρελάσει από κει η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του μνημονιακού τηλε-κόμματος, στα πλαίσια της γιγαντιαίας προσπάθειας των νταβατζήδων και των οργάνων τους να κρατήσουν στη ζωή το ζωντανό αυτό τηλε-πτώμα. 


Βέβαια, αυτή τη φορά ήτανε κομματάκι δύσκολο, γιατί οι εκπρόσωποι του μνημονιακού τηλεπτώματος δεν είχαν το μονοπώλιο της καταγγελίας του απαρχαιωμένου «ασύλου». Τώρα ξύπνησε και η Νουδούλα και τους συναγωνίστηκε επαξίως στην καταγγελτική υποκρισία.


Και βέβαια, έγινε και πάλι η συνήθης δαιμονολογική αναφορά στην Χρυσή Αυγή, χωρίς ασφαλώς να δοθεί ο λόγος σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Την αναφορά έκανε η γνωστή υπερασπίστρια των αριστερών τρομοκρατών, Κούρτοβικ, σε μια πολύ πονηρή προσπάθεια να μπερδέψει τον κόσμο και να ταυτίσει την Χρυσή Αυγή με το πολύ βολικό γι’ αυτήν και τους λοιπούς συντρόφους τηλεκόμμα-τηλεπτώμα.


«Αυτά που λέτε τα λέει ο Στόχος και η Χρυσή Αυγή», είπε η Κούρτοβικ απευθυνόμενη στον μόνιμο καλεσμένο του Πρετεντέρη, Μάκη Βορίδη.


«Συκοφαντίες, αυτές είναι συκοφαντίες», της αντέτεινε δικαίως οργισμένος ο… Μάκαρος.


«Καταδικάζεται και τη βία στον Άγιο Παντελεήμονα;», επέμεινε η Κούρτοβικ.


«Απεριφράστως», της απαντά με ετοιμότητα ο… Μάκαρος.


«Ναι αλλά δικοί σας άνθρωποι είναι αυτοί που την ασκούν», συνεχίζει να ψεύδεται ενσυνείδητα η αριστερίστρια.


«Αυτό είναι αισχρή συκοφαντία», της απαντά αγανακτισμένος ο… Μάκαρος.


Και η ζωή συνεχίζεται…


ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ (ΓΙΑ ΕΜΑΣ) ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΚΑΛ ΚΟΡΕΚΤ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ... ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ...
 ΣΧΌΛΙΑ:
Ανώνυμος γράφει: 2/2/11 12:44


Τωρα ρε παιδια καθεστε και ασχολειστε με την κουρτοβικ..Ελεος δηλαδη.Αυτη ειναι βαρεμενη και το ονειρο της ηταν παντα να γινει τηλεπερσονα.Εχει και μια φωτογενεια λεμε,(ΜΠΛΙΑΑΑΑΑΧ,ΠΩΠΩ ΑΣΧΗΜΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ)ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ!(Μεταξυ μας τωρα..Εκτος απο κατι ομονοιακους αστεγους μπαγκλαντεζους,την εχει πλησιασει ποτε αντρας???Μπλιαααααχ


Ανώνυμος γράφει: 2/2/11 5:03
Θα σε απογοητεύσω, φίλτατε, αλλά η συντρόφισα Γιάννα, ναι καλέ, την Κούρτοβικ λέω, είναι παντρεμένη. Με Έλληνα, ονόματι Κούρτοβικ, δικηγόρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου