Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011


Εξιχνιάστηκαν 20 κλοπές στο Κιλκίς που έκαναν Σκοπιανοί
Συνελήφθη στη Γουμένισσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας 22χρονος Σκοπιανός, ο οποίος μαζί με έναν 32χρονο ομοεθνή του, που διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται, ενέχονται σε κλοπές-διαρρήξεις οχημάτων και διαρρήξεις καφενείων, τις οποίες διέπραξαν το τελευταίο μήνα.Ειδικότερα....
χθες οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί και επιχείρησαν να το ελέγξουν.
Ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Το όχημα τελικά εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους δέκα μέτρων και συνελήφθη ο 22χρονος. Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, ένα φυσίγγιο και άλλα αντικείμενα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, κατά τον τελευταίο μήνα, οι Σκοπιανοί διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων και καταστημάτων:
Αφαίρεσαν 6 Ι.Χ. αυτοκίνητα, εκ των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους τα 4 από αυτά.
Έσπασαν τα παράθυρα σε 12 Ι.Χ αυτοκίνητα, ενώ σε δύο από αυτά αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα.
Διέρρηξαν 2 καφενεία και αφαίρεσαν τρόφιμα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου