Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011


Όταν ο ΥΕΘΑ έχει νεύρα πάει για κρίσεις... Αρχηγών ! Μήπως να πάμε σε κρίσεις Υπουργών ;
Aλλά αν ειναι να αλλάξει κάτι στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης το πρόβλημα ειναι  ο Υπουργός  Μπεγλίτης  που πρέπει να αλλάξει όσο υπάρχει ακόμη καιρός αν υπάρχει ! Για τον υφυπουργό δεν υπάρχει θέμα γιατί απλά δεν υπάρχει υφυπουργός !
Αυτή τη φορά δίδεται βάση στη φημολογία,λόγω του ασυγκράτητου εκνευρισμού ,που φαίνεται ότι προκάλεσαν στον ΥΕΘΑ οι άγριες αποδοκιμασίες έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.
Αν και αρχικά αντέδρασε με ήπιες δηλώσεις στις οποίες έλεγε το αυτονόητο,δηλαδή ότι η αγανάκτηση του κόσμου, είναι δικαικολογημένη,χθες μετά απο (συμβουλές συμβούλων )των ίδιων που τον ενημερώσανε για το (κίνημα Αποστράτων !! ) επανήλθε με σκληρότατες αναφορές σε “παρακρατικούς,παραστρατιωτικούς , παραθρησκευτικούς κύκλους και αυγά του φιδιού ”
Όλο αυτό το εκρηκτικό κλίμα ,λέγεται ότι τον έχει οδηγήσει στην απόφαση,μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να προχωρήσει σε αλλαγές στην ηγεσία των ΕΔ,με βέβαιο πρώτο θύμα τον Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκο. Α/ΓΕΑ και Α/ΓΕΝ, θα τον ακολουθήσουν και το μόνο ερώτημα είναι αν θα αποστρατεύσει και τον σημερινό Α/ΓΓΕΕΘΑ Ι.Γιάγκο.
Αλήθεια γιατί τον Α/ΓΕΣ ; γιατί δεν κατέβασε καταδρομείς και άρματα στην Θεσσαλονίκη ; Ή γιατί ο Α/ΓΕΝ δεν έστειλε φρεγάτες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης να προφυλάξουν τον Υπουργό ; 
Θέλοντας να δώσει νέα πνοή στις ΕΔ , ο Μπεγλίτης,φέρεται αποφασισμένος να βάλει βαθειά το μαχαίρι ,”αποκεφαλίζοντας” δεκάδες αξιωματικούς και να επιλέξει Αρχηγούς από τα “χαμηλά”.
Θα δούμε δηλαδή Αρχηγό Αντισυνταγματάρχη  ; 
To θέμα ειναι τα νεύρα του Μπεγλίτη που την είδε και καλά Ηγέτης!
Ε  μην τρελαθούμε κιόλας απο τον χθεσινό βουλευτή με μηδέν προσφορά  στο Υπουργείο αλλά με πλούσια κομματική δράση !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου