Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011


Ο ΛΑΘΡΟΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝΚυκλοφορούσε ελεύθερο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ - ΕΞΩ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΣΤΑΝΙΔΗ!
Βόμβα ΣΤΕ: παράνομη η ψήφος των μεταναστών στις αυτοδιοικητικές εκλογές!!!Συμμετοχή σε επεισόδια που είχαν γίνει πέρυσι στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα και στον τραυματισμό ενός Έλληνα είχε ένας νεαρός αλλοδαπός που είχε καταδικαστεί, αλλά του δόθηκε… αναστολή. Μάλιστα, είχε διαταχθεί η απέλαση του από την χώρα καθώς έχει χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα επικίνδυνος! Όμως, αυτός κυκλοφορούσε ελεύθερος και, σαν να μην έφτανε αυτό, άρπαζε… τσάντες λουόμενων στο Ναύπλιο!
Όταν έκλεψε την τσάντα μιας γυναίκας την ώρα που εκείνη που έκανε μπάνιο στην παραλία της Αρβανιτιάς, τον αντιλήφθηκαν άλλοι λουόμενοι και ειδοποίησαν τις αρχές. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομίας, ο αλλοδαπός συνελήφθη και διαπιστώθηκε το πλούσιο παρελθόν του. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου για να εκτελεστεί η διαδικασία απέλασής του από την Ελλάδα.
Με κλεμμένη μοτοσικλέτα και ένα… μαχαίρι προσπαθούσε να διαρρήξει την πόρτα μιας εκκλησίας στο Νεοχώρι Ηλείας ένας 48χρονος που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του τμήματος Ζαχάρως! Ο δράστης, που είχε πάνω του ένα μαχαίρι με λάμα μήκους έντεκα εκατοστών, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Με ένα… laptop στο χέρι περπατούσαν στους δρόμος της Πάτρας σαν να μην… συμβαίνει τίποτα δύο νεαροί Αλγερινοί!
Όταν τους σταμάτησαν οι άνδρες της Αστυνομίας για έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από το βαλιτσάκι μιας μηχανής που ανήκει σε 41χρονη. Μάλιστα, της είχαν πάρει και τα… γυαλιά μυωπίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου