Σάββατο 23 Ιουλίου 2011


ΚΑΜΙΝΗΣ Η ΧΑΡΩΠΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Η νέα Μάρθα Βούρτση της Πολιτικής ο Τρισμέγιστος Καμίνης πλημύρισε τις λεκάνες του Δημαρχείου με τα δάκρυα του, για την κατάντια της Πλατείας Συντάγματος.
Ξεπερνώντας σε υποκρισία ακόμα και τον χουντικό Δήμαρχο Ρίτσο,  για τις δηλώσεις που έκανε στο πολυτεχνείο του ’73 ( ο διορισμένος από την χούντας δήμαρχος για να δικαιολογήσει τη σφαγή του Πολυτεχνείου, έριξε τόνους λάσπης  για τους «αναρχικούς φοιτητές» που λέρωναν την Αθήνα και ανάγκασαν τους "δυστυχείς δικτάτορες" να πνίξουν την Αθήνα στο αίμα.
Αυτό ακριβώς το επιχείρημα χρησιμοποίησε και ο τέως συνήγορος των πολιτών και νυν συνήγορος των Νεοταξιτών, για να δικαιολογήσει τη βαρβαρότητα των αφεντικών του, κατά των Ελλήνων Εξεγερμένων ενάντια στο μνημόνιο.
Δεν βρήκε μία λέξη να πει για τις δολοφονικές ορδές των αστυνομικών.
Δεν βρήκε μία λέξη να πει  για τους εκατοντάδες τραυματίες. Για τους τόνους των δηλητηριωδών τοξικών που έριξαν τα αφεντικά απέναντι σε ειρηνικούς και άοπλους Έλληνες διαδηλωτές.
Το  μόνο που βρήκε να μας πει είναι ότι η Πλατεία Συντάγματος έιναι βρώμικη και δυσφημεί την πόλη(sic), ενώ όλη η υπόλοιπη Αθήνα ΛΑΜΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!!!! Μιας και ο χαρωπός νοικοκυρούλης  Δήμαρχος την καθαρίζει με τα χεράκια του.
Ρε Καμίνη  εδώ ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο γίνεται διακίνηση λαθραίων τσιγάρων. Αν σε ενδιαφέρει οι αποθήκες των λαθραίων τσιγάρων είναι επί της οδού Λυκούργου 9 απέναντι από το γραφειάκι σου.
Πίσω ακριβώς από το δημαρχείο και σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων εκατοντάδες αφρικανοί λαθρομετανάστες, διακινούν πρέζα ανενόχλητοι.
Καθημερινά οι επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων πολιτών ανέρχονται σε εκατοντάδες.
Το φιλαράκι σου ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έφερε στο Σύνταγμα μαύρους μικροπωλητές, τους εγκατέστησε παρουσία της Δημοτικής Αστυνομία που κοιτούσαν και κοιτούν απαθείς στην κάτω μεριά της Πλατείας. Δεν το ξέρεις; Γιατί δεν ρωτάς τον Κωνσταντίνου μες τον οποίο συνεργάζεσαι άψογα να στο πει; Γιατί δεν έστειλες την Δημοτική Αστυνομία ως όφειλες να τους συλλάβει και να κατασχέσει τα εμπορεύματα τους; Ποιος θα σε εμπόδιζε; οι Έλληνες διαδηλωτές; Η τα φιλαράκια σου του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που χρησιμεύουν πλέον απροκάλυπτα ως οι νταβατζήδες του παραεμπορίου;
Άστα ρε Δήμαρχε….. είσαι πολύ λίγος , για να λασπολογήσεις τον ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που αγωνίζεται για την Πατρίδα του.
Εσύ αγωνίσου μαζί με τους νεοταξίτες φίλους σου πως θα εδραιώσετε τους Αφρικανούς και Ασιάτες έποικους 
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ !!!! ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!
ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου