Σάββατο 23 Ιουλίου 2011


ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Όταν κάποιος πολίτης με έργα ή ακόμα και λεκτικά υποστηρίζει κάποιον εγκληματία, θεωρείται βάσει του ποινικού Δίκαιου ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!
Όταν κάποιος αρχηγός Πολιτικού  Κόμματος, Βουλευτής η Άλλος Κρατικός Παράγοντας, στηρίζουν ενεργά και συμπαραστέκονται ακόμα και με τη βία σε εγκληματίες αλλοδαπούς οι οποίοι εγκληματούν κατά των Ελλήνων Πολιτών, δολοφονώντας και ληστεύοντας τους, είναι επιεικώς ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Όταν κάποιος καλύπτει εγκληματία και  προσπαθεί με την βία να του δώσει Ελληνική Υπηκοότητα είναι συνεργός σε έγκλημα.
Όταν ο ξεφωνημένος και ξεπουλημένος πρόεδρος της ΓΣΕΕ ( Γενική Συνομοσπονδία Εργατοπατέρων Ελλάδος), από την μία ξεπουλάει τον Έλληνα εργαζόμενο και από την άλλη ξοδεύει χιλιάδες ευρώ από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου, για να στήσει την Φάρσα της Υπατίας, τότε όχι μόνο πρέπει να πάει φυλακή αλλά θα πρέπει να ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΓΩΓΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ για τους εγκληματίες της Υπατίας.
Όταν τέσσερις Μαροκινοί αστέρες της Υπατίας (για τους οποίους τόσο η νεοταξίτικη Αριστερά ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΣΥΡΙΖΑ,  όσο και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ των Τζακιών των Σαλονιών και της οικογενειοκρατίας , ζητούσαν πριν τέσσερις μήνες, να γίνουν Έλληνες), συλλαμβάνονται  με κλοπιμαία στις αποσκευές τους!!!!!!
ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ Ν ΑΠΡΟΣΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ!!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  ΚΑΙ  ΙΧΝΟΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΑΣΤΕΡΕΣ!!!!
Αν όμως τους έχει μείνει έστω και λίγη Τσίπα οφείλουν να παραιτηθούν από κάθε Δημόσιο αξίωμα από τη στιγμή που οι προστατευόμενοι τους, τους οποίους προσπαθούσαν να τους κάνουν Έλληνες ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!!!
Επειδή όμως δεν υπήρξε και ούτε πρόκειται να υπάρξει Τσίπα ας φροντίσουμε να τους  παραιτήσουμε εμείς!!!!
Όσον αφορά τους «Επαγγελματίες» Αριστερούς του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καταλάβαμε πολύ καλά τον ρόλο τους ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό στο Σύνταγμα. Οι λαθρέμποροι Λαθρομετανάστες, έχουν τους Νταβατζήδες που τους εκπροσωπούν στο αδίστακτο παραεμπόριο που διαπράττουν εις βάρος μας. Και σίγουρα κανένας Νταβατζής δεν δουλεύει δωρεάν ο νοών νοείτω.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου