Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012


 Φίλοι και συναγωνιστές, υποδέχτηκαν σε ένα πανηγυρικό κλίμα τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο στην Καλαμάτα.
Το αμφιθέατρο ''Αλέξανδρος Κουμουνδούρος'' έσφυζε από κόσμο αφού
πολλοί ήταν αυτοί που βρίσκονταν ακόμα και έξω από την αίθουσα για
να παρακολουθήσουν την ομιλία. Με την άφιξη του Γ.Γ. ο κόσμος όρθιος
φώναζε συνθήματα και ο Ν. Μιχαλολιάκος υπό την μουσική υπόκρουση εμβατηρίων του κινήματος μας έκατσε στην έδρα μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές, Λυκούργο Αλευρά (Επικρατείας) και Δημήτρη Κουκούτση (Μεσσηνίας).

Πρώτος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Λυκούργος Αλευράς ο οποίος σχολίασε την σημερινή κατάσταση στην χώρα τονίζοντας το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και κατακρίνοντας έντονα τις κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα μας στην εξαθλίωση με αποκορύφωμα τις προδοτικές συμφωνίες των μνημονίων.  Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος ευχαρίστησε τους Μεσσήνιους που τίμησαν την Χρυσή Αυγή με την ψήφο τους στις εκλογές τις 6ης Μαΐου, εκλέγοντας τον μάλιστα και βουλευτή της Μεσσηνίας. Επίσης ανέφερε ότι ''Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την Ελλάδα παρά μόνο η Χρυσή Αυγή, είμαστε το ΑΥΡΙΟ και είναι το ΧΘΕΣ''. Εν συνεχεία ο Συναγωνιστής Κουκούτσης παρέδωσε τον λόγο στον άνθρωπο που οδήγησε την Χρυσή Αυγή στην μεγάλη ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ της 6ης Μαΐου, τον Γενικό Γραμματέα, Νίκο Μιχαλολίακο. Ξεκίνησε τον λόγο του χαιρετίζοντας τους Μεσσήνιους λέγοντας ότι έχει την τιμή να βρίσκεται στην πρώτη πόλη της Ελλάδας που ελευθερώθηκε, τονίζοντας ότι η επανάσταση ξεκίνησε από την Καλαμάτα.
Όπως πάντα ο Γ.Γ. μίλησε για όλους και για όλα με πύρινη γλώσσα, όπου μέσα από εύστοχους σχολιασμούς ξεσήκωνε τον κόσμο ο οποίος έδινε τον δικό του αγωνιστικό παλμό με τα συνθήματα και τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα του. Επίσης κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ανακοίνωσε και τα ονόματα των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής της Μεσσηνίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Η προεκλογική ομιλία έληξε με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλουν περήφανα τον Εθνικό μας ύμνο. Τέλος εκατοντάδες ήταν αυτοί που δεν έφυγαν και περίμεναν στη σειρά για να σφίξουν το χέρι του Αρχηγού θέλοντας έτσι να δείξουν την ειλικρινή τους συμπαράσταση στην Χρυσή Αυγή και το σεβασμό τους στο πρόσωπο του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου