Τρίτη 1 Μαΐου 2012


Με φουσκωτό θα έφτανε στην Ελλάδα από Αλβανία τεράστια ποσότητα ναρκωτικών. Οι δράστες είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος
«Λερναία Ύδρα» θυμίζουν τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αφού, παρά τις κατά καιρούς επιτυχίες της Αστυνομίας και τις κατασχέσεις μεγάλων ποσοτήτων κυρίως...
χασίς, αυτά όχι μόνο συνεχίζουν ακάθεκτα την δράση τους, αλλά την εντείνουν κιόλας! Αυτή τη φορά μία ομάδα πέντε νεαρών, οι οποίοι εργάζονται σε ιδιωτική ασφάλεια τουριστικού κέντρου, κοντά στους Αγίους Σαράντα, ετοιμαζόταν να εισάγει στη χώρα μας δύο τόνους και 80 κιλά μαριχουάνας (χασίς). Ποσότητα ικανή να… μεθύσει ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα! Ωστόσο, οι δράστες δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν το σχέδιό τους, αφού τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν άνδρες της Αλβανικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του αλβανικού Υπουργείου Εσωτερικών, τα ναρκωτικά, τα οποία και κατασχέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, βρέθηκαν μέσα στις εγκαταστάσεις του τουριστικού συγκροτήματος στο οποίο εργάζονταν οι πέντε νεαροί, πακεταρισμένα σε 172 πακέτα.
Το φορτίο ήταν έτοιμο να φορτωθεί σε φουσκωτό σκάφος, με προορισμό την Ελλάδα, που απέχει λίγα μόλις μίλια από την παραλία αυτή και θα αποβιβάζονταν πιθανώς κάπου στη γειτονική Θεσπρωτία.
Εκτός των ναρκωτικών ουσιών, οι Αρχές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αλβανικού ΥΠΕΣ, κατέσχεσαν επίσης ολόκληρο οπλοστάσιο και μερικά αυτοκίνητα που ανήκαν στους δράστες, γεγονός που αποδεικνύει πως επρόκειτο για οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ουσιών.
Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για άλλα άτομα, που φέρονται να εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου