Τρίτη 1 Μαΐου 2012


Άλλες τρεις πόρνες με AIDS στην Αθήνα!..Ξεφεύγει η κατάσταση...Αλλά μη το λέτε...γιατί ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πει ότι είστε ρατσιστές..
Άλλες τρεις εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων οι δύο είναι Ελληνίδες και η μια Βουλγάρα, βρέθηκαν σήμερα θετικές στον ιό HIV που κατά τη διάρκεια του υγειονομικού ελέγχου από τα ειδικά κλιμάκια του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
Πρόκειται για ιερόδουλες, που εκδίδονταν στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Ομόνοιας. Τα τρία νέα περιστατικά των οροθετικών γυναικών εντοπίστηκαν κατά τη.....
διάρκεια υγειονομικού ελέγχου που έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Κέντρο Αλλοδαπών, στην οδό Πέτρου Ράλλη.
Στο Κέντρο ελέγχθηκαν 24 γυναίκες, και μέσω του rapid test, του τεστ ταχείας δράσης στο οποίο υποβλήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οι 3 εξ αυτών είναι οροθετικές.
Μάλιστα, κατά πληροφορίες, η μία εκ των Ελληνίδων επιδιδόταν στην παροχή ερωτικών υπηρεσιών παρότι γνώριζε ότι είναι φορέας του ιού HIV. Η ιχνηλάτηση του ενδεχόμενου τρόπου μετάδοσης του ιού HIV από τις οροθετικές ιερόδουλες μέσω της αναζήτησης των ανδρών που συνευρέθηκαν μαζί τους είναι πολύ δύσκολη έως απίθανη, δεδομένου ότι οι εκδιδόμενες δεν είχαν συγκεκριμένο χώρο εργασίας («πιάτσα»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου