Τρίτη, 8 Μαΐου 2012


lathrometanastes islam Μία από τα ίδια και στο Πεδίον του Άρεως Μία από τα ίδια και στο Πεδίον του Άρεως
Χτες το απόγευμα, περίπου στις 19:30 το βράδυ, στην πάνω παιδική χαρά του Πεδίον του Άρεως λαθρομετανάστες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό από επίθεση με μαχαίρι σε αφγανό λαθρομετανάστη μπροστά σε παιδιά και οικογένειες λαθρομεταναστών όπως ορίζει ο νόμος της ζούγκλας απ ‘όπου προέρχονται καθημερινά.
Πανύψηλα πεύκα, ηρωικά μνημεία, πανέμορφα συντριβάνια- Πεδίον του Άρεως σχεδιάστηκε προς τιμήν των αγωνιστών του ’21! Έχει καταληφθεί πλήρως από ομάδες λαθρομεταναστών, μουσουλμάνων, ιμάμηδων κανιβάλων που καταπατάν το πράσινο, μολύνουν τη μυρωδιά των λουλουδιών από τη λέπρα τους, βεβηλώνουν τα ιστορικά μνημεία,σπάνε τις παιδικές χαρές, πλένονται στα συντριβάνια πετάνε τα σκουπίδια με τα αποφάγια τους κάτω και χλευάζουν τον όποιο λευκό διέρχεται στοχεύοντας στην επίθεσή του για οποιοδήποτε λάφυρο!
Το πρόσφατα ανακαινισμένο πάρκο έχει ανοίξει τις πόρτες του σε κάθε εγκληματία λαθρομετανάστη προσφέροντας του καταφύγιο και έχει κλείσει τις πύλες του σε κάθε Έλληνα πολίτη φορολογούμενο γι’ αυτήν την ανακαίνιση αφού δεν υπάρχει ίχνος αστυνομικής παρουσίας, καθιστώντας τον αιχμάλωτο για άλλη μια φορά μέσα στην πατρίδα του!
Ένας εκ των εναπομεινάντων κατοίκων της Κυψέλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου