Παρασκευή 27 Απριλίου 2012


ΝΔ για σύλληψη Λιάτσου: Ο Καμμένος ποινικοποιεί την ελευθεροτυπία
Πολιτικές διαστάσεις προσλαμβάνει η σύλληψη του εκδότη - δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου, καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης παρενέβη εξαπολύοντας μύδρους κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.....
Ο Αιμίλιος Λιάτσος συνελήφθη μετά από μήνυση της δικηγόρου Τζούλης Καμμένου, συζύγου του Πάνου Καμμένου, για παραβίαση δικαστικής απόφασης που τού απαγόρευσε να κάνει αναφορές σε αυτήν στην εφημερίδα του Παρασκευή και 13.
«Ο κ. Καμμένος ποινικοποιεί απροκάλυπτα, σήμερα, την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών. Επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους», τονίζει ο κ. Μιχελάκης.
«Είναι πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πολιτικός αρχηγός να ζητά τη σύλληψη και φυλάκιση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του. Γιατί ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με το θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά».
«Ας κρίνει ο κόσμος τη σύλληψη ενός δημοσιογράφου που προσπαθεί να κάνει τη δουλεία του» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου