Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012


affissa1Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Λαθρομεταναστών
  Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρήκε άλλη μια μεγαλοφυή λύση. Αντί να απελάσει τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την χώρα μας θα τους συγκεντρώσει σε τριάντα στρατόπεδα «φιλοξενίας» ανά την επικράτεια. 
Μας ανακοίνωσε γεμάτος υπερηφάνεια ότι η ΕΕ θα διαθέσει 210 εκ. ευρώ για τον σκοπό αυτό και πιστός στην λαϊκίστικη παράδοση των πολιτικών αυτού του είδους μας ανακοίνωσε και την πρόσληψη μεγάλου αριθμού κατοίκων από τις αντίστοιχες περιοχές που θα απασχοληθούν για την φύλαξη και λειτουργία αυτών των στρατοπέδων. 
Εκείνο που δεν μας είπε είναι ότι για την μισθοδοσία αυτών των ανθρώπων απαιτούνται 240 εκ. ευρώ για δύο χρόνια, για την σίτιση και περίθαλψη των λαθρομεταναστών που θα «φιλοξενούνται» χρειάζονται 110-150 εκ ευρώ για δύο χρόνια και για την στοιχειώδη επισκευή των χώρων θα δαπανηθούν και άλλα χρήματα που δεν προσδιορίζονται ,γιατί απαιτείται επιτόπια αυτοψία σε κάθε χώρο αλλά πάντως πρόκειται για ένα μη ευκαταφρόνητο ποσό καθώς οι χώροι αυτοί έχουν εγκαταλειφθεί από χρόνια. 
Τα χρήματα της ΕΕ δεν φθάνουν. Άρα εμείς θα πληρώσουμε πάλι τον λαϊκισμό του κ. Χρυσοχοΐδη. Εμείς και τα παιδιά μας που θα φορτωθούν με νέα χρέη. Για το πότε και πως θα απελαθούν αυτοί οι άνθρωποι ούτε κουβέντα. Άλλο ένα μπάλωμα προεκλογικό αυτή την φορά. Και παρεμπιπτόντως γιατί στην ιδιαίτερη Πατρίδα του κ. Χρυσοχοΐδη δεν δημιουργείται τέτοιο στρατόπεδο «φιλοξενίας»;
Στοιχεία επικοινωνίας
 Ναυαρίνου 17, Αθήνα, ΤΚ 10680
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  211 182 6004
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Πανταζής  Βασίλειος      6936872219
Αναπληρωτής                     : Διαμάντης Θεόδωρος   6944989376     
Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά  10:00 έως 13:00
Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από 17:30 - 19:30
http://www.syndesmosee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου