Σάββατο 28 Απριλίου 2012


ΣΟΚ! Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ": "Να συνεχίσουμε με συνέπεια τις εξεγέρσεις του αραβικού κόσμου. Η Αστυνομία δεν επιτρέπει τον έλεγχο των εγκαταστάσεων στην Αμυγδαλέζα
Η Αστυνομία του Χρυσοχοΐδη έδιωξε το κλιμάκιο του υπουργείου υποδομών
Το σήριαλ με το προεκλογικό τρικ του Χρυσοχοΐδη για την δημιουργία κέντρου κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί κλιμάκιο του υπουργείου υποδομών πήγε στην Αμυγδαλέζα για να ελέγξει την κατάσταση των λυόμενων αλλά εμποδίστηκε από την αστυνομία!!!
Το κλιμάκιο πήγε για έλεγχο και για να ξεκινήσει η διαδικασία απομάκρυνσης των λυόμενων της αντισεισμικής προστασίας από τον χώρο αλλά οι αστυνομικοί που βρισκόταν εκεί τους ζήτησαν να απομακρυνθούν γιατί έχουν εντολές. Αλλά, αν δεν κάνουμε λάθος (που δεν κάνουμε), ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν προκάλεσε τον Βορίδη να απομακρύνει τα λυόμενα που ανήκουν στο υπουργείο του;
Ας ελπίσουμε να μην συμβεί κάτι στο επόμενο διάστημα μιας και τα συγκεκριμένα λυόμενα είναι για έκτακτες καταστασεις (σεισμούς, φωτιές κ.α) και αν προκύψει ανάγκη το κράτος θα αναγκαστεί να έχει τους μετανάστες στα λυόμενα με aircondition και τους Έλληνες σε σκηνές η στον δρόμο για να ικανοποιηθεί του εγώ του δεν διάβασα το μνημόνιο-Υπουργού και να τσιμπήσει ψήφους ευκολόπιστων.
Συμπερασματικά: Ο "αντι-λαθρό" αγώνας του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενδέχεται να μετατραπεί και σε ψήφους καλοπροαίρετων πολιτών που θα εισπράξει ως "σερίφης" (ο αδιάβαστος)..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου