Παρασκευή 6 Απριλίου 2012


paremporio Οι επιχειρήσεις σκούπα τελείωσαν   Η μιζέρια στο κέντρο της Αθήνας συνεχίζεταιΟι επιχειρήσεις «σκούπα» τελείωσαν Η μιζέρια στο κέντρο της Αθήνας συνεχίζεται
Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας τα «θαύματα διαρκούν τρείς μέρες». Και τα ψέμματα του Χρυσοχοίδη, θα προσθέταμε εμείς. Μετά τις θεατρικές επιχειρήσεις – σκούπα στην περιοχή της Ομόνοιας όπου από τους 3000 που συνελλήφθησαν κρατήθηκαν λιγότεροι από 250, η πλατεία και οι γύρω δρόμοι της απέκτησαν τη «φυσιολογική» τους μορφή.
Οι τοξικομανείς επέστρεψαν, όπως και οι εκδιδόμενες γυναίκες στην οδό Σωκράτους.
Σαν να μην άλλαξε τίποτε. Ακόμη και στην Γ΄ Σεπτεμβρίου στη συμβολή με την Καποδιστρίου,βλέπει κανείς την επιστροφή των Ρουμανο-Βουλγαρων πορνών, ενώ στην πλατεία Αμερικής συνεχίζει να ανθεί το εμπόριο ναρκωτικών από τους Αφρικανούς.
Αλλά και στην ΑΣΟΕΕ όπου υποτίθεται ότι εκδιώχθηκαν οι παράνομοι μικροπωλητές, τα πράγματα είναι όπως παλιά.
Ναι μεν είναι λιγότεροι οι όσοι απλώνουν την πραγμάτια τους, αλλά φαίνεται πως το εμπορευμά τους και – λόγω Πάσχα- εμπλουτίστηκε.
Από τσάντες και πορτοφόλια μέχρι εικόνες του Χριστού δίπλα σε σι-ντι με ιδιαίτερα άσεμνα εξώφυλλα.
Τα τελευταία βρίσκονται σε κοινή θέα προκαλόντας τις διαμαρτυρίες μερικών μανάδων που δεν ήθελαν τα παιδιά τους να βλέπουν τα «απόκρυφα» μέλη ανδρών και γυναικών. Οι περισσότερες αντιμετωπίσθηκαν με βρισιές και φτυσίματα από πλευράς των Αφρικανών και Πακιστανών «επιχειρηματιών» του πεζοδρομίου.
Όσο για την ΕΛΑΣ αυτή αναλίσκεται σε επελάσεις των μηχανοκινητών τους με τις σειρήνες να ουρλιάζουν. Και όπως λέει πάλι ο λαός μας «σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου