Παρασκευή 6 Απριλίου 2012


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Γέμισαν το Μεταξουργείο ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ οι αφρικανοί...Χαμπάρι δεν έχει πάρει η αστυνομία.
Μερικές φώτο που τράβηξα Αχιλλέως και Ιάσωνος στις 3:30....αυτή το πάρε δώσε γίνεται από 12 το μεσημέρι μέχρι 8 το βράδυ.
Οι πρεζέμποροι επειδή είναι φορτωμένοι και έχουν κάποιες καβάτζες σε περίεργα σημεία,κάνουν βόλτες γύρω στο τετράγωνο,περιμένουν στις γωνίες,σε στάσεις λεωφορείων κλπ..ενώ τα βαποράκια δεν έχουν πάνω τους τίποτα όπως θα δείτε στις φώτο..Μόλις τους πάρουν τηλ,τρέχουν... 
στον έμπορο παίρνουν τη δόση και πάνε καρφί στον χρήστη.
Τώρα τελευταία κολλάνε και Αλγερινομαροκινοί για "βούτες"...δίπλα από τους χρήστες.Θα έχουμε θέμα όπως φαίνεται μεταξύ αφρικανών και αλγερινών..

πρεζεμπορας κόβει βόλτες για πελάτες επι της Αχιλλέως..Με νοήματα κανονίζει να στείλει βαποράκι.

περνάει απέναντι στην πλατεία και περιμένει και καλά σαν πελάτης στο περίπτερο ενω τηλεφωνεί σε βαποράκι

εδωσε στο βαπορακι τη δόση και αυτός με τη σειρά του κανονίζει για το σημείο πώλησης με τον πελάτη

λεφτά και σημείο κανονίστηκαν..Μεγ.Αλεξάνδρου και Ιάσωνος γωνία.Φύγαμε για ένεση..Αριστερά ο άλλος μάλλον ζηλεύει
Η πλάκα είναι ότι λίγα μέτρα πιο κάτω έξω από το σουπερ μάρκετ και πιο πάνω έξω από το IMPERIAL, είναι παρακαρισμένοι της ΔΙΑΣ,ενώ ενδιάμεσα γίνεται της κακομοίρας και διακινούνται  απίστευτες ποσότητες ναρκωτικών...Για σκεφτείτε για 5-6 ώρες συνεχόμενες,πόση ηρωϊνη διακινείται.
ΥΓ...Αυτές οι φώτο είναι το 1/4 από αυτά που έχω τραβήξει με την φωτογραφική μηχανή..Φώτο κι άλλων πρεζέμπορων,Μαροκινών και Αλγερινων (κλεφτρόνια) καθώς και των αστυνομικών που ακριβώς δίπλα τους γίνονται όλα αυτά θα τις στείλω μόλις κρίνω εγώ σκόπιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου