Σάββατο 10 Μαρτίου 2012


Επι Παπουτσή δώθηκε η άδεια για την δήθεν αντιρατσιστική συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα?..Να αναλάβει ο προσωπικά ο κος Χρυσοχοϊδης το θέμα..
Προθέρμανση επεισοδίων για την 25η Μαρτίου..Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία κατορθώματα υπουργίας Παπουτσή..Έδωσε άδεια να διεξαχθεί συγκέντρωση/συναυλία σε ένα μέρος που και η Χρυσή Αυγή να μην υπήρχε,οι ίδιοι οι κάτοικοι θα ξεσηκωνόντουσαν,οπως έγινε και τις προηγούμενες φορές.
Δηλαδή τι ήθελε να κάνει αυτός που έδωσε την άδεια?
Να κρατήσει σε φόρμα τα ΜΑΤ?
Τους ακραίους των δυο πλευρών να μην μένουν σε απραξία για πολύ καιρό?
Αν ζητούσε δηλαδή κάποιο δεξιό κόμμα να κάνει συγκέντρωση στα Εξάρχεια θα του έδινε ο ίδιος άνθρωπος άδεια διεξαγωγής?
Δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι ότι με αυτά.......
και με αυτά γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι?
Καθώς όπως έχουμε καταλάβει όλοι πλέον,τα διεθνή ΜΜΕ περιμένουν πως και πως να γίνουν επεισόδια και να τα προβάλουν όπως τους γουστάρει.
Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο κάθε Κούρκουλας καλά κάνουν και κάνουν ότι κάνουν,άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος τους,να είναι προκλητικοί απέναντι στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία και να πουλάνε μεταναστολαγνία και προοδευτιλίκι.Άσχετα που από την ΧΑ ετοιμάζονται να τους στήσουν άγαλμα που με τις τακτικές τους στέλνουν αβέρτα ψηφοφόρους..στον Μιχαλολιάκο?
Το θέμα όμως είναι τι κάνει η αστυνομία...Δεν γνωρίζουν τι θα γίνει εκείνη την μέρα.
Θα έστελνε κάποιος οπαδούς του Παναθηναϊκού να κάνουν συναυλία στο Πασαλιμάνι?
Κύριοι στη ΓΑΔΑ εδώ τίθεται θέμα δημόσιας ασφάλειας.Δηλαδή πρέπει να χαθεί ανθρώπινη ζωή ή ζωές...για να καταλάβετε ότι μερικά πράγματα δεν γίνονται?
Ας θυμηθούν κάποιοι τα περσινά επεισόδια που ευτυχώς έληξαν μόνο με λίγες προσαγωγές και μερικούς ελαφρά τραυματίες..
Κι αυτό γιατί η αστυνομία είχε κλείσει σχεδόν όλο το κέντρο για πάνω από 6 ώρες και καταταλαιπώρησε επιχειρήσεις,καταστήματα και πολίτες που δεν είχαν καμιά σχέση ούτε με τους μεν ούτε με τους δεν..
Εκτός βέβαια και αν δεν έχει δώσει κανένας άδεια και το αποφάσισαν από μόνοι τους..Αλλά και πάλι εκεί πρέπει ο ίδιος ο Υπουργός να απαγορεύσει να γίνει η συναυλία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και να διεξαχθεί μόνο στα Προπύλαια.
Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και να είστε σίγουροι πως απ όλο αυτό το σκηνικό  δεν θα βγει κανένας κερδισμένος.
Για αυτό ο κος Χρυσοχοϊδης πρέπει να αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία και να σταματήσει αυτή την στημένη ιστορία της δήθεν αντιρατσιστικής συναυλίας πριν να είναι αργά.  

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ?
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ NA ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 
ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΛΟΚΑΜΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ...
Ποιος είναι ο ηγέτης;
Γιατί καθ όλη την πορεία είναι κουκουλωμένος ενώ οι γύρω όχι;
H κουκούλα βγήκε μόλις απομακρύνθηκε από την πορεία και βρέθηκε μόνος του.
Πίσω από την κουκούλα βρίσκεται ο/η



ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου