Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012


Βρήκαν τους αλλοδαπούς ληστές που ξυλοκόπησαν ζευγάρι στην Ζαχάρω Ηλείας
Μπορεί να πέρασαν δυόμισι μήνες από την άγρια επίθεση που δέχθηκε ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στην Ζαχάρω Ηλείας από ληστές, αλλά η υπόθεση εξιχνιάστηκε. Ωστόσο, οι δύο αλλοδαποί δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. 
Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος οδήγησε στα ίχνη των δυο Αλβανών ηλικίας 39 και 35 χρόνων, οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του ζεύγους στις 14 Ιανουαρίου παραβιάζοντας το παράθυρο του μπάνιου. Οι κακοποιοί επιτάθηκαν στον 63χρονο ιδιοκτήτη και τον χτύπησαν, ενώ απείλησαν με μαχαίρι την 56χρονη σύζυγο του για να τους αναγκάσουν να τους δώσουν χρήματα και τιμαλφή.   
Οι δράστες άρπαξαν όλα κι όλα 60 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ, ενώ πήραν ένα κινητό και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου των θυμάτων με υο οποίο διέφυγαν. 
Όταν το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, οι αστυνομικοί το ερεύνησαν εξονυχιστικά και ανακάλυψαν τα αποτυπώματα των ληστών με τα οποία σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και την διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου