Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012


Αντιεξουσιαστές μαζί με λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε κατοίκους του κέντρου που κάνουν περιπολία κατά των ναρκωτικών
Η συγκεκριμένη επιτροπή κατοίκων δεν είναι του Αγίου Παντελεήμονα. Είναι της περιοχής του Μουσείου και κάνει εδώ και καιρό αγώνα κατά των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας.. Τα άτομα που επιτέθηκαν στους κατοίκους ήταν αντιεξουσιαστές και λαθρομετανάστες...καθοδηγούμενοι από τις ομάδες αντιεξουσιαστών που είναι στα κτίρια της περιοχής που έχουν κάνει καταλήψεις.
Βεβαια σε ανάλογη περίπτωση που οι κάτοικοι των Εξαρχείων πήραν με τα καδρόνια πρεζέμπορους και χρήστες από την περιοχή της πλατείας, οι ίδιοι άνθρωποι...έκαναν τους "κινέζους".
Πήγαμε που λες την καθεβραδινή μας περιπολία και πριν στρίψουμε καλά καλά την οδό Σμύρνης, να σου τα παλληκάρια της φακής με τα καδρόνια. Στην πρώτη γραμμή της μάχης φυσικά οι Ασιατομαύροι -ως πιο ντούροι, γιατί τα δικά μας τα χαϊβάνια τα πόδια τους δεν μπορούν να πάρουν- να επιτίθενται σε ηλικιωμένους κατοίκους που ζητούν πίσω τη ζωή τους. Μόλις ορμήξαμε και μεις, κάνανε πίσω. Ηρθε η Αστυνομία γρήγορα γρήγορα και πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα Ομονοίας. Ανεβήκαμε 4 επάνω και εκεί μάθαμε ότι η περιπολία μας θεωρείται αυτοδικία (ξεβόλεμα θα το μετέφραζα). Εννοείται ότι τα παιδιά κατανοούν το πρόβλημά μας, συμπαραστέκονται και πλέον γίναμε και γνωστοφίλοι. Ωστόσο είναι 'θέμα άνωθεν' και η περιοχή 'επιλέχθηκε' όπως μου είπαν κάποιοι ένστολοι. Οσους αναγνωρίσαμε κρατήθηκαν για αυτόφωρο,το υπόλοιπο κοπάδι αφέθηκε ελεύθερο. 2 τύποι με κοίταζαν καλά καλά και μου καναν απειλητικά νοήματα.Εμείς θα συνεχίσουμε τη βόλτα μας.Αύριο στις 8πμ θα έρθουν τα κανάλια στο σχολείο της Αριστοτέλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου