Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012


Η ξεφτίλα του ελληνικού(;) “κράτους” !!ΚΕΝΤΡΟ: «Εγκαταλείψτε την καταδίωξη και υποχωρήστε. Σε εκείνη την περιοχή μην πάτε. Υποχωρήστε»!!!
ΔΙΑΣ: «Δεχόμαστε επίθεση από αυτοκίνητα αθιγγάνων που εμβολίζουν τις μηχανές μας»
ΚΕΝΤΡΟ: «Εγκαταλείψτε την καταδίωξη και υποχωρήστε. Σε εκείνη την περιοχή μην πάτε. Υποχωρήστε»
ΣΟΚ! Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ": "Να συνεχίσουμε με συνέπεια τις εξεγέρσεις του αραβικού κόσμου.Ένα πρόσφατο περιστατικό έφερε στο φως «Το Βήμα», και τον διάλογο μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και επιτελών της ΕΛ.ΑΣ. Ένας διάλογος που ξεσκεπάζει την κατάντια της (ανύπαρκτης) δημόσιας ασφάλειας και την (εσκεμμένη) παραλυσία των αστυνομικών δυνάμεων. Κατόπιν επικίνδυνης καταδίωξης ενός πανάκριβου τζιπ από αστυνομικούς, οι καταδιωκόμενοι δράστες καταλήγουν σε καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι, όπου και εξαφανίζονται. Ιδού ο σχετικός διάλογος:
ΔΙ.ΑΣ: Καταδιώκουμε ύποπτο αυτοκίνητο...
ΚΕΝΤΡΟ: Θα το ακολουθούμε από απόσταση, θα έχουμε μόνο οπτική επαφή… Επαναλαμβάνω προέχει η ασφάλειά μας, θα ελαττώσουμε ταχύτητα και θα αναπτύξουμε πάλι στην Αττική Οδό.
ΔΙΑΣ: Έσπασε την μπάρα…
ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΚΕΝΤΡΟ: Εμείς έχουμε μόνο οπτική επαφή με το όχημα…
ΔΙ.ΑΣ: Από 200 Γ1, κέντρο, είναι 500 μέτρα μπροστά μας…
ΚΕΝΤΡΟ: Συνεχίζουμε από απόσταση ασφαλείας, αυτό επιθυμώ από τις ομάδες. Και ακολουθούμε σε στοίχο. Η μία ομάδα πίσω από την άλλη και όχι όλοι μαζί….
ΔΙ.ΑΣ: (Επαναλαμβάνει συνέχεια) Έχει βγει στην λεωφόρο Φυλής…
ΚΕΝΤΡΟ: Να αφήσουμε να υπάρχει σταθμός (σσ. Εννοεί περιπολικό) ανάμεσά μας…
Ο ΛΑΘΡΟΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝΔΙ.ΑΣ (Φωνάζοντας) : Δεν υπάρχει περιπολικό. Δεν υπάρχει περιπολικό…
ΚΕΝΤΡΟ: Να αυξήσουμε την απόσταση. Να αυξήσουμε την απόσταση. Μόνο οπτική επαφή…
ΔΙ.ΑΣ: Το όχημα μπήκε στον καταυλισμό…
ΚΕΝΤΡΟ: Να σταματήσουμε εκεί που είμαστε…
ΔΙ.ΑΣ: Δεχόμαστε επίθεση από κάποια οχήματα, από ένα Toyota Auris, ένα Ibiza…
ΚΕΝΤΡΟ: Το μόνο που επιθυμώ από εσάς είναι να κρατήσετε τους αριθμούς των οχημάτων. Μόνο αυτό…
ΔΙ.ΑΣ: Δεχόμαστε επίθεση από αυτοκίνητα αθιγγάνων που εμβολίζουν τις μηχανές μας…
ΚΕΝΤΡΟ: Καμιά εμπλοκή. Να κρατάτε μόνο τους αριθμούς των οχημάτων. Οι οδηγοί παράκληση τις μηχανές πίσω. Να πάνε σε άλλο σημείο, να υποχωρήσουν στην γωνία Αθηνών και Μπόζα….
Οι αστυνομικοί παρόλο που ζητούν ενισχύσεις λαμβάνουν την διαταγή να παραμείνουν στις θέσεις τους, η δε μικρή δύναμη των ΜΑΤ, που έφτασε με καθυστέρηση, ουδένα έλεγχο επιχείρησε μέσα στον καταυλισμό, για τον εντοπισμό των δραστών. Στο τέλος της επικοινωνίας, ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ λέει το αυτονόητο: «Κάνουμε τελικά αυτό που θέλουν οι ύποπτοι και οι τσιγγάνοι»!
Ηθικό δίδαγμα: Ζούμε στο πλέον αποδιοργανωμένο, σαπισμένο και (όχι τυχαίως) διαπομπευόμενο κράτος της Ευρώπης. Και τελικά, η μόνη ευπαθής κοινωνική ομάδα σε αυτόν τον τόπο είναι οι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου