Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012


Ψύλλοι στον κόρφο τους για το τρομοκρατικό [;] χτύπημα
Έτοιμοι να βγουν στα κεραμίδια της Συγγρού στη Ν.Δ
Βάσιμες υποψίες έχουν στο κόμμα της Ν.Δ ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τη βόμβα που βρέθηκε το Σάββατο μέσα σε κάθισμα βαγονιού.
 Στην Συγγρού έχουν φθάσει πληροφορίες για παρακρατικούς μηχανισμούς που τυχόν να επεξεργάζονται «σχέδια πανικού» στην προσπάθειά τους να καλλιεργήσουν κλίμα ανασφάλειας για να μην υπάρξουν αλλαγές στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία που με την ανάληψη του ΠΑΣΟΚ ξηλώθηκε από τον Χρυσοχοΐδη εν μια νυχτί. «Εμπειρογμώμονας» φέρεται να «κάρφωσε» στη Ν.Δ ότι η βόμβα ήταν «άσκαστη» και άρα ο μηχανισμός της δεν ήταν «ενεργοποιημένος» όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ την Κυριακή.
Τα εύλογα ερωτήματα ήρθαν να φανερωθούν και πριν από λίγα λεπτά, όταν η Κατεχάκη, αποφάσισε … αιφνιδιαστικά, 4 ημέρες μετά να δώσει στη δημοσιότητα τις 5 συνολικά φωτογραφίες.
Αυτό έγινε  όλως τυχαίως [;]  λένε από το Αρχηγείο «γιατί μπορεί –λέει- να αναγνωρίσει κάποιος επιβάτης, κάτι από την πράσινη χάρτινη σακούλα και άρα να θυμηθεί κάτι από τον … παράξενο ταξιδιώτη».  
Οι ίδιοι κύκλοι κρίνουν ύποπτο και το γεγονός πως για να "συντηρηθεί" το θέμα με τη βόμβα στο ΜΕΤΡΟ κάποιοι φρόντισαν να δώσουν ήδη δυο από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη σημερινή Espresso. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου