Τρίτη 13 Μαρτίου 2012


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyIpIlQF2t_XMqV1v-skCVX9U-9ErsJaL_FzvQxYfj0vn4soyDo2diAeQ-llc91uFXVzldMdsBJ8rDG_MEFSunzAaLXy_dsJeJIrKaCov3E_Ymbbw6B-PrMjKHOL7bqwF0DVKY3Sa6wqCz/s1600/ScreenShot003.jpgΗ απάντηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στην εφημ. ΕΘΝΟΣ
Ανακοίνωση – απάντηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής
Το Έθνος σήμερα Κυριακή 11/03/12 βρήκε θέμα για να εκτοξεύσει την κυκλοφορία του. Την Πατριωτική Πολιτοφυλακή. Ομολογούμε ότι η διαφήμηση που μας έγινε ήταν πέραν κάθε προσδοκίας. Θα πρέπει βεβαίως να τους ευχαριστήσουμε γι’ αυτό.
Μόνο κάποιες μικρές επισημάνσεις κύριοι...
Μια χαρά μείνατε πάνω στα κείμενά μας. Εάν κατάφερνε μάλιστα η αναφορά σας να μην μπλέξει την Πατριωτική Πολιτοφυλακή με την (άγνωστη σε μας) Ελληνική Πολιτοφυλακή θα τα είχε πάει ακόμη καλύτερα στην απεικόνιση της είδησης…
Για την ακρίβεια:
Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με στρατολόγηση ανηλίκων. Το αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι….
Επίσης, ούτε έχει καμία σχέση με παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, ούτε με ομάδες τύπου neighbour watching, ούτε με συλλογή χρημάτων με οποιονδήποτε τρόπο.
Ότι εκπαιδεύεται στα βουνά; Ναι, βεβαίως και εκπαιδεύεται. Με κάθε νόμιμο μέσο. Και δη, “airsoft”. Που δεν αποτελούν όπλα. Για να μπορούμε την κρίσιμη στιγμή – εάν κι εφόσον χρειαστεί - να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας. Βλέπετε, εμείς, η φτωχολογιά δεν έχουμε όπως οι «προύχοντες» αυτού του τόπου από έναν λόχο ένστολων να μας φυλάνε.
Όσο γι’ αυτό το Ταγματασφαλίτες, είναι το λιγότερο «ατυχής όρος»….επιεικώς, «προβοκατόρικος».
Πατριωτική Πολιτοφυλακή
http://planet-greece.blogspot.com/2012/03/blog-post_6588.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου