Τρίτη 13 Μαρτίου 2012


ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΕΚΑΨΕ 8 ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ;
Ένα εξαιρετικά περίεργο αλλά και ύποπτο συμβάν έφτασε ως πληροφορία στο makeleio.gr
Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες που τις μεταδίδουμε με την δέουσα επιφύλαξη, Κυριακή, ξημέρωμα Δευτέρας, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, άγνωστοι τοποθέτησαν αλλεπάλληλους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε 8 μηχανές ιδιωτικής χρήσεως αστυνομικών που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ.
Οι μηχανές δεν ήταν υπηρεσιακές αλλά δικές τους. Οι εμπρησμοί έγιναν με στουπί από βενζίνη και είναι πανομοιότυποι. Από αυτά που πληροφορηθήκαμε ο ένας αστυνομικός από τους 8 διαμένει στο Παγκράτι και ο άλλος στην Νέα Σμύρνη.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η ομαδική εμπρηστική ενέργεια γίνεται λίγες μέρες μετά την εξαγελία Χρυσοχοίδη για ενίσχυση του σώματος των δικυκλιστών της 'Αμεσης Δράσης για την πάταξη του εγκλήματος με φιλοδοξία να φτάσουν τους 3.000.
Άρα κάποιοι επιχειρούν την τρομοκράτηση των αστυνομικών και την ανάσχεση των ενεργειών τους. Το απαράδεκτο είναι ότι ενώ το συμβάν θεωρείται δεδομένο, η ΓΑΔΑ δεν έχει ανακοινώσει τίποτα. Αυτό κινεί υποψίες και θυμίζει τη γάτα και τα αποπατήματα της. Αφήστε τις "πράσινες" εξυπνάδες εκεί πάνω και ανακοινώστε την υπόθεση που είναι πολύ σοβαρή.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει και "προκήρυξη' ανάληψης ευθύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου