Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012


Ακόμη έναν Αλβανό δολοφόνο συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ
Ακόμη ένα Αλβανό εγκληματία, από τους εκατοντάδες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι στη χώρα - χώρα βέβαια μόνο κατ΄ όνομα στην..
ουσία κάτι παραπάνω από ξέφραγο αμπέλι – συνέλαβαν οι διωκτικές αρχές. 
Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά το lamiareport η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τον εγκέφαλο επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης –όπου «έκπληκτοι» οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν Αλβανός «οικονομικός μετανάστης» καθώς… δεν το περίμεναν με τίποτα- που ευθύνεται μεταξύ άλλων για τουλάχιστον μια δολοφονία Έλληνα. Το έγκλημα είχε γίνει στις 23 Ιανουαρίου στην Αυλίδα, όταν τρεις άγνωστοι είχαν εισβάλλει σε οικία και είχαν δολοφονήσει εν ψυχρώ τον 67χρονο.
Σύμφωνα με τα όσα είπε αξιωματικός της Ασφάλειας στο lamiareportQ "Εμπλέκεται σε πάρα πολλές κακουργηματικές πράξεις, οι οποίες εξετάζονται και όλα δείχνουν μια αδίστακτη εγκληματική ομάδα, με αρχηγό τον Αλβανό που συλλάβαμε... Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε περισσότερα, γιατί συνεχίζονται οι έρευνες σε Αττική και Στερεά".
Ο Αλβανός συνελήφθη στην Αττική και σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, μαζί με συνεργούς του, όλοι τους Αλβανοί, έχουν κάνει σωρεία ληστειών, διαρρήξεων και κλοπών.
Η συμμορία χτυπούσε κυρίως σε περιοχές των νομών Αττικής, Βοιωτίας, Ευβοίας και Κέρκυρας.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά χασίς, 1 πιστόλι, 1 αεροβόλο και πλήθος κλοπιμαίων
Μόνο κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο έχουν εκτελεστεί ή στραγγαλιστεί τουλάχιστον 6 Έλληνες πολίτες από αλλοδαπούς δολοφόνους – «οικονομικούς μετανάστες», οι οποίοι ελεύθεροι κυκλοφορούν σε αυτή τη χώρα της «μόνιμης αφασίας».
H είδηση βέβαια της δολοφονίας 6 Ελλήνων μέσα σε δύο μήνες από αλλοδαπούς σε άλλες εποχές θα έφερνε κύμα λαϊκής οργής αλλά σήμερα στη νέα τάξη των πραγμάτων που ζούμε, και με τις ευλογίες της αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΝ) – η οποία θέλει όχι μόνο τη νομιμοποίηση όσων ξένων τριγυρίζουν ανενόχλητοι στην «επικράτεια», αλλά επιπρόσθετα δεν είναι ικανοποιημένη από τον αριθμό των 2 εκατ.+ ξένων επιθυμώντας την παρουσία περισσοτέρων - η ελληνική κοινωνία απλά παρακολουθεί υπνωτισμένη και ανήμπορη να αντιδράσει, περιμένοντας ο κάθε ένας ξεχωριστά τη δική του σειρά.
Και για να «ευθυμήσουμε» λίγο –εάν επιτρέπεται βέβαια καθώς κάνουμε λόγο για δολοφονίες- θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε στο κατηγορητήριο που θα βαρύνει τον Αλβανό εάν του απαγγελθεί και η κατηγορία της «παράνομης διαμονής στη χώρα».
Και εις άλλα με υγείες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου