Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Συζητήσεων(Φόρουμ)
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ανοίγει τη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Συζητήσεων (Φόρουμ) για τα Μέλη και τους Φίλους του Κόμματος.    
Δείτε τους Κανόνες Χρήσης και Λειτουργίας.
- Η αίτηση εγγραφής νεοεισερχομένου μέλους, εγκρίνεται κατόπιν προτάσεως αποδοχής του απο δύο τουλάχιστον εκ των εγγεγραμμένων μελών της κοινότητάς μας.
- Δικαίωμα πρόσκλησης νέων μελών, έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη.
- Για κάθε νέα πρόσκληση μέλους, πρέπει να δημιουργείται απο τον προσκαλούντα νέο νήμα συζήτησης, μέσα στα νήματα της Γεωγραφικής Περιφέρειας στην οποία ανήκει Ο ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ.
- Ο πρώτος προσκαλών θα πρέπει να γνωστοποιεί στο οικείο νήμα συζητήσεων το Ονοματεπώνυμο, το Username και το e-mail που θα χρησιμοποιηθούν στην αίτηση εγγραφής του νέου μέλους. Επίσης θα πρέπει να έχει προσυνεννοηθεί με δεύτερο συνεπικουρούντα την πρόσκληση, ο οποίος θα αναρτά τη σύμφωνη γνώμη του αμέσως κάτω απο την αρχική πρόταση.
- Τυχόν αντιρρήσεις απο τα μέλη, σχετικές με την αποδοχή υποψηφίου μέλους, θα αναρτώνται επίσης στο οικείο νήμα, κάτω απο την πρόταση πρόσκλησης.
Σε περίπτωση που, ως επισκέπτης του Φόρουμ επιθυμείτε μέν την εγγραφή σας στην κοινότητά μας, αλλά δέν γνωρίζετε κανένα εκ των εγγεγραμμένων μελών μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το e-mail webmaster@syndesmosee.gr, αναφέροντας το Ονοματεπώνυμό σας, καθώς και το username και το e-mail τα οποία προτίθεσθε να χρησιμοποιήσετε στο Φόρουμ, ώστε να εγκριθεί δοκιμαστικά επι δίμηνο η εγγραφή σας απο τους Διαχειριστές.


 Γραφεία Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
ΑΘΗΝΑ
 Ναυαρίνου 17, Αθήνα, ΤΚ 10680
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  211 182 6004
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Πανταζής  Βασίλειος      6936872219
Αναπληρωτής                     Διαμάντης Θεόδωρος   6944989376    
Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά  10:00 έως 13:00
Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από 17:30 - 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου