Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012


 Το αυτοκίνητο πρώην αστυνομικού έκλεψε 27χρονος Ουκρανός, ο οποίος εντοπίστηκε να κυκλοφορεί με αυτό, συνελήφθη αφέθηκε ελεύθερος για συλληφθεί εκ νέου για διάρρηξη σε άλλου οχήματος!
Η πρώτη κλοπή σε βάρος του πρώην αστυνομικού έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και αφού σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκαν διώξεις σε βάρος του, ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος. 
Δεν πρόλαβε όμως να χαρεί για πολύ την ελευθερία του, αφού προχθές το απόγευμα διέρρηξε άλλο αυτοκίνητο αλλοδαπού από το οποίο και αφαίρεσε τρία παντελόνια και μία εργαλειοθήκη! 
Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, στις 16.40 το απόγευμα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου ο αστυνομικός κατήγγειλε προφορικά στους συναδέλφους του της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ότι άγνωστος δράστης του είχε κλέψει το αυτοκίνητο του μάρκας «μερσεντές»! 
Μερικές ώρες αργότερα σε δρόμο της πόλης και συγκεκριμένα επί τη οδού Παπαλουκά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τον αστυνομικό να κινείται με οδηγό τον 27χρονο Ουκρανό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του αλλοδαπού, ενώ το όχημα επιστράφηκε στον αστυνομικό. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές του νησιού καθώς και στο παρελθόν έχει απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα, και οι υποθέσεις των οποίων εκκρεμούν στη δικαιοσύνη. 
Και για τις δύο υποθέσεις σε βάρος των εμπλεκομένων έχουν ασκηθεί από πέρυσι, ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του ο 27χρονος Ουκρανός είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 
Τέλος ο αλλοδαπός συνελήφθη και στις 24 Μαρτίου 2011 κατηγορούμενος για διάφορες κλοπές σε καταστήματα του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου