Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012


Τσιγγανόπουλο τους έσπασε το περιπολικό
Εκεί στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας τους έχει "φάει" η πολύ δουλειά και ούτε ένα περιστατικό, δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν 
Αυτό είναι το "φαλακρό" και χωρίς φάρο περιπολικό, όπως το κατάντησε ένας 14χρονος  Τσιγγάνος  στο Λούρο, της Πρέβεζας, πριν λίγες ημέρες.  
Άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος  και με την συνδρομή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, κατάφεραν να συλλάβουν δύο Τσιγγάνους, ηλικίας 46 ετών και 56 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας «περί Όπλων» και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
 Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ όταν ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου για επεισόδιο μεταξύ Τσιγγάνων το οποίο γινόταν στον προαύλιο χώρο της οικίας του 46χρονου στο Λούρο Πρέβεζας.
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου. Κατά την άφιξή τους, ο 14χρονος  γιος του 46χρονου απείλησε τους αστυνομικούς με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια προκάλεσε φθορές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.
Το παραπάνω κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα ο 46χρονος πατέρας του 14χρονου, κατασχέθηκε.
Μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 56χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε άλλη μία κυνηγετική καραμπίνα με έξι φυσίγγια, για την οποία δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνας, πριν από την άφιξη των αστυνομικών, ο 56χρονος είχε απειλήσει με την παραπάνω καραμπίνα τον 46χρονο για μεταξύ τους οικονομικές διαφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου