Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012


Τον σκότωσαν για 100 ευρώ
Σχετικά με το πτώμα  50χρονου έλληνα  με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ανακοινώνεται ότι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνελήφθησαν, χθες  το βράδυ στην Κοζάνη, οι δύο δράστες, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας και μια 43χρονη υπήκοος Ρουμανίας.
Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες και μεθοδικές έρευνες και αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες αλλοδαποί με σκοπό τη ληστεία, παρέσυραν το θύμα σε κτήμα ιδιοκτησίας του, πλησίον της πόλης της Κοζάνης, όπου ο 29χρονος με την χρήση μεταλλικού σωλήνα του προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι.
Αμέσως μετά αφαίρεσαν από τον θύμα το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ περίπου, μία (1) χρυσή αλυσίδα και πήγαν στο σπίτι της 43χρονης.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της 43χρονης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε το παντελόνι που φορούσε ο 29χρονος κατά την διάπραξη του εγκλήματος, (είχε πλυθεί με σκοπό την αφαίρεση κηλίδων αίματος του θύματος), καθώς και η χρυσή αλυσίδα του θύματος.
Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, ο 29χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα και η 43χρονη διευκόλυνε τη διαμονή του, φιλοξενώντας τον στο σπίτι της.

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους πάψτε να δημοσιεύετε ρατσιστικά σχόλια. Αφού το είπαμε, δημοσιεύουμε την εθνικότητα των δραστών ΜΟΝΟ όταν είναι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή