Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012


Απέχει εκ του ασφαλούς ...
 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ . . . ΟΣΕ !
Ο συμπαθής δικηγόρος ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ (φώτο) είναι σύμβουλος στο Δ.Σ του Δ.Σ.Α, χρόνια συνδικαλιστής, επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης "ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ". Ελάχιστη η απήχησή του στο εκλογικό σώμα των δικηγόρων της Αθήνας. Καταφέρνει όμως να εκλέγεται χάρη στο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής.
Στην επαναληπτική γενική συνέλευση του Δ.Σ.Α της περασμένης Τρίτης πρωτοστάτησε κι αυτός για απόφαση συνέχισης της ΑΠΟΧΗΣ και κλείσιμο των δικηγορικών γραφείων. Απόφαση που έχει εξαγριώσει την πλειοψηφία των μαχόμενων δικηγόρων, που δεν αντέχουν οικονομικά να βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική κινητοποίηση. Μία η απεργία της ΑΔΕΔΥ κ’ ΓΣΕΕ, την άλλη η διακοπή των συνεδριάσεων των δικαστηρίων από τους δικαστές, την παράλλη οι συνεχόμενες και επαναλαμβανόμενες αποχές των ιδίων, οδηγούν τους δικηγόρους σε οικονομική ασφυξία.
 Βέβαια ο σύμβουλος Βασίλης Κατσαφάδος ανήκει κι αυτός στους προνομιούχους. "Βρέχει-χιονίζει η καραβάνα του γεμίζει". Οι περισσότεροι συνάδελφοί του αγνοούν ότι "χαίρει" παχυλής αντιμισθίας από τον Ο.Σ.Ε. "Βροντοφώναζε" υπέρ της αποχής από τη σίγουρη θέση του έμμισθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου