Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012


Κορινθία: Η ΔΙ.ΑΣ. έριξε την αυλαία στην δράση εγκληματικής συμμορίας Αλβανών!
Οι δράστες βρίσκονταν πίσω από δύο ένοπλες ληστείες και τρεις απόπειρες κλοπής σε σπίτια στο Λέχαιο και στον Άσσο Κορινθίας. Πρόκειται για...
δύο Αλβανούς, ηλικίας 24 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και κλοπές, αντίσταση και παράνομη οπλοκατοχή. 
Οι συλλήψεις έγιναν στο Λέχαιο Κορινθίας. Σε έλεγχο ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βρήκαν πάνω τους και κατέσχεσαν, ένα πιστόλι REPLICA και έξι φυσίγγια κρότου. Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.020 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. 
Οι κατηγορούμενοι κατά τη σύλληψη τους προέβαλαν αντίσταση στους αστυνομικούς. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος με τον 26χρονο, είχαν διαπράξει τις παρακάτω περιπτώσεις ληστειών και απόπειρες κλοπών- διαρρήξεων, σε οικίες:
Την (17-2-2012) το απόγευμα, στο Λέχαιο Κορινθίας, μπήκαν σε σπίτι και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Την (20-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λέχαιο Κορινθίας, μπήκαν σε σπίτι και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές.
Την (8-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στον Άσσο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτι γυναίκας.
Την (15-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στον Άσσο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτι που έμενε άνδρας. 
Την (20-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λέχαιο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμα ένα σπίτι κατοίκου της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου